Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τρίτη 19/03/2024

Ρέμος για τον Παντελίδη: «Ξέρω τι συνέβη εκείνο το βράδυ…» (Video)

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε και για τον Παντελή Παντελίδη στην Αυτοψία.

Ο τραγουδιστής μιλώντας στον Αντώνη Σρόιτερ αναφέρθηκε στον άτυχο Παντελίδη και τόνισε πως είναι λυπηρό για όσα συνέβησαν μετά το θάνατό του και κάποιοι διαχειρίστηκαν με λάθος τρόπο τα πράγματα μετά το τραγικό γεγονός.
Συγκεκριμένα είπε: «Είναι πολύ λυπηρό όλο αυτό που έγινε μετά τον θάνατο του Παντελή. Είναι τεράστιο λάθος ο τρόπος που διαχειρίστηκαν τα πράγματα γύρω από τον θάνατο του παιδιού. Δεν θα πω ποιοι και πως, αλλά η διαχείριση όλου του πράγματος ήταν λάθος, ήταν εγκληματική.»!
Και τόνισε ο τραγουδιστής: «Κατηγορήθηκαν και στιγματίστηκαν άνθρωποι τσάμπα. Τα δύο τα κορίτσια, επειδή πραγματικά ξέρω τι συνέβη εκείνο το βράδυ, μαζί με την ψυχή του Παντελή “δολοφονήθηκαν” και οι ψυχές των κοριτσιών.»!
Και κατέληξε λέγοντας: «Και το θεωρώ πολύ άδικο και κρίμα να καταστρέφεις δύο κοπέλες που το μόνο “έγκλημα” που έκαναν ήταν να συνοδεύσουν σαν φίλες εκείνο το μοιραίο βράδυ τον Παντελή. Ο Παντελής ήταν ένα αξιαγάπητο πλάσμα, ένα παιδί βγαλμένο μέσα από την κοινωνία της Ελλάδος. Ένας λαϊκός ήρωας και συνάμα μια υπέροχη ψυχή».
Δείτε όλα όσα είπε!

 

ΠΗΓΗ © Gossip-tv.gr Showbiz

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα