Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τετάρτη 24/04/2024

Σάββας Αναστασιάδης: Δεν επενδύσαμε ποτέ στη βία και το χάος

Για την ένταση και την πόλωση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα, πρέπει να πούμε ότι ο χώρος μας , η παράταξή μας ποτέ δεν επένδυσε στη βία και το χάος.

Άλλοι επενδύουν στη βία και στις πλατείες και θα πρέπει κάποτε να αναλογιστούν τις ευθύνες τους» τόνισε ο Βουλευτής ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής.

Στην τοποθέτησή του για το ν/σ του Υπ. Οικονομικών, “Κύρωση της Απόφασης (ΕΕ, ΕΥΡΑΤΟΜ) 2020/2053 του Συμβουλίου της 14ης Δεκεμβρίου 2020 για το σύστημα των ιδίων πόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και για την κατάργηση της απόφασης 2014/335/ ΕΕ, Ευρατόμ και άλλες διατάξεις” , τόνισε ότι , «Η Ελλάδα, μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ανάκαμψης αλλά και του πολυετούς πλαισίου στήριξης 2021-2027, αναμένεται να ωφεληθεί πολλαπλάσια» και πρόσθεσε πως,

« τα 72 δισεκατομμύρια ευρώ που προβλέπεται να αντλήσει η Χώρα μας από το Ευρωπαϊκό ταμείο ανάπτυξης και το πολυετές δημοσιονομικό πλαίσιο τα επόμενα χρόνια, θα δώσουν σημαντική αναπτυξιακή ώθηση στην Ελληνική οικονομία»

Αναφορικά με την τροποποίηση του νόμου που διέπει την λειτουργία του ΤΧΣ, υποστήριξε πως, είναι μια παρέμβαση αναγκαία προκειμένου να καταστεί εφικτή η ανακεφαλαιοποίηση του Ελληνικού τραπεζικού συστήματος με ιδιωτικά κεφάλαια.

« …δίνεται η δυνατότητα στο Τ.Χ.Σ. να συμμετέχει σε αυξήσεις κεφαλαίων όπως ακριβώς ένας ιδιώτης επενδυτής , ο οποίος επιδιώκει κέρδη από την επένδυσή του» σημείωσε.

 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Λαγκαδάς: Οι κτηνοτρόφοι ζητούν 10 ευρώ/κιλό τιμή χονδρικής

Το πρώτο από τα τρία καθιερωμένα πλέον παζάρια λίγο πριν το Πάσχα για την τιμή στην οποία θα πουληθούν τα αμνοερίφια πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ κτηνοτρόφων και εμπόρων στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Ακολουθούν άλλα