Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 29/03/2024

Σάββας Αναστασιάδης: Η Αξιωματική αντιπολίτευση έκανε δυόμιση χρόνια πολιτικό ανταρτοπόλεμο.‏

ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Σάββας Αναστασιάδης.

Σάββας Αναστασιάδης: Η Αξιωματική αντιπολίτευση  έκανε δυόμιση χρόνια πολιτικό ανταρτοπόλεμο.

Με ανεβασμένους ρυθμούς εν όψει των εκλογών συνεχίζει τη δραστηριότητά του ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Σάββας Αναστασιάδης.

Την Κυριακή  το πρωϊ 18 Ιανουαρίου μίλησε στη κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πολυχώρου ROSE GARDEN (Παλαιόκαστρο)

Μια συγκέντρωση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη και με πολλούς νέους όρθιους, οι οποίοι του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή .

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ.  Γαβότσης , καθώς και ο πρώην Δήμαρχος κ. Σαραμάντος,  Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί  και Τοπικοί Σύμβουλοι, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων κ.α.

Την εκδήλωση προλόγισε ο αδελφικός  του φίλος   Σάββας  Καλεντερίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στον φίλο, και πολιτικό  Σάββα Αναστασιάδη.

Οι κουβέντες του άγγιξαν το μυαλό και την ψυχή όσων  ήταν εκεί , καθώς αναφέρθηκε στον ρόλο που έπαιξε ο κ. Αναστασιάδης με τις παρεμβάσεις του και τις πρωτοβουλίες του σε καίρια Εθνικά θέματα, όπως,  η ποινικοποίηση της άρνησης της γενοκτονίας,  η αποτροπή   ομάδας  Τούρκων παρακρατικών  που διοργάνωσαν εκδήλωση άρνησης της γενοκτονίας μπροστά από το κτίριο της Βουλής των Ελλήνων, στην πλατεία Συντάγματος,  για να ακυρώσουν στην πράξη τον νόμο που ψηφίστηκε στις 9 Σεπτεμβρίου του 2014, η πρωτοβουλία, παρέμβαση  με στόχο τον περιορισμό της προπαγανδιστικής και αντεθνικής δράσης του Τούρκικου Προξενείου της Θράκης και αίτημα απέλασης του Τούρκου Πρόξενου,  που είχε ως αποτέλεσμα  να  περιορίσουν τη δράση τους κ.α.

ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Σάββας Αναστασιάδης.
ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Σάββας Αναστασιάδης.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Σάββας  Αναστασιάδης, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους,  προχώρησε στην  ανάλυση της πολιτικής κατάστασης και των γεγονότων που είναι σε εξέλιξη.

Στην κατάμεστη αίθουσα  από γνωστούς και φίλους αλλά και από πολιτικούς εκπροσώπους του Δήμου και της Περιφέρειας οι παρευρισκόµενοι άκουσαν με

ιδιαίτερη προσοχή την  εισήγηση του Βουλευτή, καθώς έβρισκαν απαντήσεις σε πολλά από τα ερωτήματά τους.

Ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης στο τέλος εξέφρασε την εκτίμηση και το σεβασμό του προς τους φίλους και τους υποστηρικτές που στέκονται  στο πλευρό του  όλα αυτά τα χρόνια.

ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

κ. ΣΑΒΒΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

«Βρισκόμαστε εδώ σήμερα για να κάνουμε έναν απολογισμό και να μιλήσουμε για το μέλλον της πατρίδας μας σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για τη Χώρα μας. Οι εξελίξεις το τελευταίο διάστημα υπήρξαν καταιγιστικές και σε μεγάλο βαθμό εκβιάστηκαν από την αντιπολίτευση».

Ενώ σε άλλο σημείο είπε: «Πιστεύω βαθύτατα ότι οι μέρες που περνάμε είναι οι δυσκολότερες από το τέλος του εμφυλίου και την τραγωδία της Κύπρου»

Κάνοντας σκληρή κριτική στην αντιπολίτευση και στον τρόπο που χειρίζεται τα πράγματα τόνισε: «Είναι αδιανόητο να σκεφθεί κανείς ότι θα υπάρχει Ευρώπη χωρίς να συμμετέχει σ΄αυτήν η Χώρα που της έδωσε το όνομα. Αυτό που πάει να γίνει τώρα, είναι ο ορισμός του εφιάλτη.

Αν αναγκαστούμε να βγούμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, …….τότε μιλάμε για μία άτακτη έξοδο , που θα ισοδυναμεί με Εθνική καταστροφή. Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι που θα πάει το εθνικό εισόδημα και το εισόδημα των πολιτών»

Επίσης μίλησε για πολιτικό ανταρτοπόλεμο από μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογραμμίζοντας: « Όμως δεν μπορώ να μην αναφερθώ στον πολιτικό ανταρτοπόλεμο που έκανε η αξιωματική αντιπολίτευση αυτά τα  δυόμιση χρόνια».

Ο Βουλευτής κλείνοντας  ζήτησε από τον κόσμο συστράτευση στον αγώνα που δίνει σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία η ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή