Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 29/03/2024

Σάββας Αναστασιάδης: Ο αγώνας αυτός αφορά την Πατρίδα μας

Σάββας Αναστασιάδης: Ο αγώνας αυτός αφορά την Πατρίδα μας, τη ζωή μας, το μέλλον μας.

Σε μια συγκέντρωση χθες , Δευτέρα 1 Ιουλίου ,στο Πανόραμα , με όγκο και παλμό , που θύμιζε άλλες εποχές πραγματοποιήθηκε η κεντρική πολιτική ομιλία του Βουλευτή ΝΔ Β΄ Θεσσαλονίκης Σάββα Αναστασιάδη , στην αίθουσα «ΑΣΤΕΡΙΑ»

Τον Βουλευτή υποδέχτηκαν οι παρευρισκόμενοι με ενθουσιώδη χειροκροτήματα, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα και μέσα σε μια φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα με παλμό.

Συνεχίζοντας την πορεία προς τις εκλογές ο Βουλευτής Σάββας Αναστασιάδης έχει δίπλα του πολίτες φίλους της Περιφέρειάς του, Aιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Περιφερειακούς Συμβούλους, Δημάρχους κ.α.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης και ο Πρόεδρος Δημ. Τ.Ο. ΝΔ Πυλαίας-Χορτιάτη Λάμπρος Γατσώρης.

Ο Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης στον χαιρετισμό που απηύθυνε , μίλησε για την προσωπικότητα του Σάββα Αναστασιάδη, για το πλούσιο έργο του, για το ήθος και την ειλικρίνεια που τον διακρίνει, αλλά και για την άριστη συνεργασία που έχει με τον Δήμο.. « τον τιμώ, τον σέβομαι και τον στηρίζουμε» κατέληξε.

Ο Πρόεδρος της Δημ. Τ.Ο. Πυλαίας-Χορτιάτη Λάμπρος Γατσώρης στον δικό του χαιρετισμό υπογράμμισε μεταξύ άλλων, ότι έτυχε πολλές φορές να γίνονται παρουσία του σε συζητήσεις αρνητικά σχόλια για βουλευτές, αλλά ποτέ σε αυτές δεν αναφέρθηκε το όνομα του Σάββα Αναστασιάδη.

Ο κ. Αναστασιάδης αφού, ευχαρίστησε τους συμπολίτες του για τη δυναμική τους παρουσία, φανερά φορτισμένος αναφέρθηκε στην κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών και είπε πως είναι ήττα και υποχώρηση για την Πατρίδα μας.
«..Ο Τσίπρας είναι ο Πρωθυπουργός που απεμπόλησε Εθνικά δίκαια και αναγνώρισε ανύπαρκτο Μακεδονικό κράτος, Μακεδονική Εθνότητα και Μακεδονική γλώσσα. Πλήγωσε και πρόσβαλε τους Έλληνες και ειδικά τους Μακεδόνες. Και αυτό δεν πρόκειται αν του το συγχωρέσουμε ποτέ. Δεν πρόκειται ποτέ να δεχθούμε στη ψυχή μας την κατάπτυστη συμφωνία» τόνισε
Ο βουλευτής ΝΔ αναφέρθηκε και στις βασικές προτεραιότητες της Νέας Δημοκρατίας , που είναι η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας με την προσέλκυση μεγάλων ιδιωτικών επενδύσεων, η μείωση των φόρων και των εισφορών, η ασφάλεια των πολιτών κ.α.»

Στη συνέχεια σε πιο προσωπικό τόνο είπε μεταξύ άλλων: « Δεν φοβήθηκα ποτέ τις ρήξεις….Τις συγκρούσεις όταν χρειάστηκε. Έδωσα μεγάλη μάχη κόντρα στην κυβέρνησή μου για να μη καταργηθεί το αίτημα της αναγνώρισης της γενοκτονίας των Χριστιανικών πληθυσμών της ανατολής και το πέτυχα. Έδωσα σκληρή μάχη για το ζήτημα της συμφωνίας των πρεσπών. Αμετακίνητα από την αρχή στις Εθνικές θέσεις, χωρίς πατριδοκαπηλεία…»
Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο κ. Αναστασιάδης κάλεσε τον κόσμο σε συστράτευση: «..Ο αγώνας αυτός δεν αφορά τη δικαίωση κανενός. Αφορά την Πατρίδα μας, τη ζωή μας, το μέλλον μας. Πάμε να σηκώσουμε όρθια την Ελλάδα. Να την βγάλουμε από τα αδιέξοδα. ……..Πάμε μαζί, με μπροστάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Να γράψουμε τη δική μας Ιστορία. Να γράψουμε τη δική μας σελίδα στη νέα Εθνική πορεία. Ελάτε να αλλάξουμε την Ελλάδα….
ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΩΡΑ Β΄ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ»

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα