Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 29/03/2024

Σάββας Αναστασιάδης Ο ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ

Ο ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ

Ανεπανάληπτη σε μαζικότητα και παλμό ήταν η προεκλογική συγκέντρωση του Βουλευτή ΝΔ Β΄ Θεσσαλονίκης Σάββα Αναστασιάδη στο Λαγκαδά.

Η προσέλευση του κόσμου, που άγγιξε τα χίλια και πλέον άτομα, ήταν εντυπωσιακή καθώς γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα και τον έξω χώρο του κέντρου εκδηλώσεων “ ΚΟΡΩΝΕΙΑ PALACE”

Συγκινητικές ήταν οι εκφράσεις και οι εκδηλώσεις αγάπης στο πρόσωπο του Σάββα Αναστασιάδη ενώ τον διέκοψαν πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

Ο Αναστασιάδης εμφανώς συγκινημένος από την παρουσία και την αγάπη του κόσμου τους ευχαρίστησε και δεσμεύτηκε να συνεχίσει να τους υπηρετεί και να ανταποκρίνεται στην εμπιστοσύνη τους.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους γνωστές προσωπικότητες του επαγγελματικού, αυτοδιοικητικού και επιστημονικού χώρου της κοινωνίας του Λαγκαδά ενώ παρών ήταν και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Ταχματζίδης.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή