Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 28/03/2024

Σάκης Αρναούτογλου έκτακτη ανακοίνωση για τον καιρό

ΠΡΟΣΟΧΗ,ΤΟΠΟΥΣ ΣΦΟΔΡΟΥΣ,ΑΝΕΜΟΥΣ,ΑΠΟΨΕ ΑΡΓΑ,ΒΡΑΔΥ,ΤΕΤΑΡΤΗ,ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,Σάκης Αρναούτογλου,

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΦΟΔΡΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΑΠΟ ΑΠΟΨΕ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ (ΤΕΤΑΡΤΗ) ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (ΠΕΜΠΤΗ)ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!
Κάντε κλικ στους χαρτες για να δειτε αν η περιοχή σας θα επηρεαστεί και ποιες ώρες (πάνω δεξιά στον χάρτη) απο το πέρασμα αυτών των πολύ ενισχυμένων βοριάδων που ευτυχώς θα έχουν εξασθενήσει μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης!

Για καλό και για κακό λοιπον εκείνες τις ώρες:
– Οδηγούμε με μειωμένη ταχύτητα γιατί οι ριπές του ανέμου που εισέρχονται κάτω από το αυτοκίνητο μπορεί να δυσκολέψουν το φρενάρισμα και κατά συνέπεια τον έλεγχο του οχήματος.
– Στην περιπτωση που είναι να περάσουμε απο γέφυρες, τα μάτια μας δεκατέσσερα στα αυτοκινητα που τραβάνε τροχοσπιτο ή οτιδήποτε άλλο!
– Οταν είναι να προσπεράσουμε φορτηγά ή λεωφορεία κλπ θα πρέπει να γνωρίζουμε οτι με το που θα το προσπεράσουμε, οι ριπές του αέρα μπορεί και να μας ξαφνιάσουν δυσάρεστα γιαυτό και κρατάμε γερά το τιμόνι!
– Δίνουμε περισσότερο χώρο, (κρατώντας απόσταση ασφαλείας) στους ποδηλάτες, τους μοτοσυκλετιστές και γενικά σε ογκώδη οχήματα καθώς οι ισχυροί άνεμοι μπορεί να τους παρασύρουν ευκολότερα και να παρεκλίνουν της πορείας τους! .
– Δεν παρκάρουμε κάτω από δέντρα, στύλους, διαφημιστικές πινακίδες-επιγραφές κλπ
– Αποφεύγουμε οποιδήποτε φορτίο στην οροφή του αυτοκινήτου μας για ευνοητους λόγους!

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή