Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 29/03/2024

Σάλο προκάλεσε δημοσίευμα για αιρετό του Λαγκαδά

Σάλος προκλήθηκε στην επαρχία Λαγκαδά με την δημοσίευση από αιρετό, μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Λαγκαδά, φωτογραφιών πολιτών που ήταν αποδέκτες Χριστουγεννιάτικης κοινωνικής προσφοράς του Δήμου Λαγκαδά (δείτε σχετικό άρθρο εδώ) που δημοσιεύθηκε στο OTA24.gr.

Πράξη η οποία νομικά αποτελεί παράβαση του Ν.4624/2019 που αφορά τον νόμο της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, και επισύρει ποινές καθείρξεως και υψηλά χρηματικά πρόστιμα.

Παρόλο που ο εν λόγο αιρετός προέβη στο κατέβασμα των φωτογραφιών από το προσωπικό του προφίλ στο facebook, προκλήθηκαν έντονες αντιδράσεις από πολίτες και νομικούς που ήδη ετοιμάζονται να καταθέσουν αναφορά στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, έχοντας στην διάθεση τους όλο το υλικό.

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν υπήρξε καμία απολύτως αντίδραση εκ μέρους του αιρετού, ο οποίος όφειλε να ζητήσει δημόσια συγνώμη και να υποβάλλει την παραίτηση του, ως δείγμα ελάχιστης μεταμέλειας για την απαράδεκτη πράξη του.

Ανάλογη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι καμία από τις παρατάξεις του Δήμου δεν στηλίτευσε δημόσια το γεγονός, ζητώντας την αποπομπή του εν λόγο αιρετού από το Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς η παραμονή του στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου αποτελεί προσβολή και κατάχρηση της εμπιστοσύνης των Δημοτών που τον εξέλεξαν.

ΠΗΓΗ – OTA24

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή