Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 29/03/2024

Σήμερα ένιωσα την ανάγκη να μιλήσω για τον Δήμο μας

Σήμερα,ανάγκη να μιλήσω,Δήμο μας .Στην πόλη μας,Ιωάννης Γιάννογλου,Λαγκαδάς,

Σήμερα ένιωσα την ανάγκη να μιλήσω για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας στον Δήμο μας .

Στην πόλη μας και στην πολιτική αυτού του τόπου .

Η απογοήτευση μου μεγάλη μέχρι Σήμερα 

Γράφει ο Ιωάννης Γιάννογλου

Ενώ όλοι βλέπουμε και γνωρίζουμε τα πάντα , σχεδόν κανένας μας δεν μιλάει δημόσια. Ποτέ δεν πρέπει ο νοικοκύρης να φοβάται τον Κλέφτη . Γιατί και η υφαρπαγή ψήφου είναι κλοπή με αθέμιτα μέσα .

Οι περισσότεροι νομίζουν ότι μιλάνε σε ¨”χρυσόψαρα πολίτες “” αναπαράγουν δηλώσεις τυποποιημένες, χωρίς προτάσεις, χωρίς σχέδιο, κυρίως επικοινωνιακά παιχνίδια .

Όσον αναφορά τον Δήμο Λαγκαδά  θεωρώ ότι πρέπει να ενεργοποιηθούμε, έως πολίτες,επαγγελματίες, επιχειρηματίες και ότι κατηγορία Πολίτη υπάρχει .

Πρέπει να ασχοληθούμε όλοι μαζί  με γνώμονα πόλη μας και ο καθένας στο βαθμό που θέλει και μπορεί.

Όλα ξεκινάνε από την συμμετοχή σε αυτές τις Εκλογές που έρχονται , κάνοντας το  πρώτο βήμα να ακούσουμε, να κρίνουμε και έπειτα να πάμε να ψηφίσουμε!

Όχι με κομματικά κριτήρια αλλά με αποκλειστικό κριτήριο το καλό της πόλης μας.

Δεν ήλθε ακόμα η ώρα να κρίνουμε τον νυν Δήμαρχο αλλά με βεβαιότητα θα πω πως 5 χρόνια κάτι καλό έκανε, όχι ενδεχομένως όσα θα θέλαμε αλλά με τον τρόπο που μπορούσε να συνεισφέρει.

Πρέπει να κρατήσουμε όσα και όποια θετικά θα αφήσει και πάνω σε αυτά και να χτίσουμε ακόμα περισσότερα που θα οδηγήσουν τον Δήμο μας ακόμα ποιο ψηλά .

Δυστυχώς ζούμε σε μια περίοδο παρακμής και εκφυλισμού, χωρίς αξίες και εμπιστοσύνη, με την καχυποψία να καθοδηγεί τις σκέψεις μας και το χρήμα τις κινήσεις μας.

Συγνώμη, αλλά εγώ δεν θα πάρω , δεν θα μπω στην διαδικασία  να γίνω ένα κομμάτι αυτής της παρακμής και εκφυλισμού της Κοινωνίας μας .

Η πόλη μας, τα προβλήματα της καθημερινότητας μας, χρειάζονται ικανούς ανθρώπους να βλέπουν τον Πολίτη στα Μάτια χωρίς να κρύβονται πίσω από τοίχους.

Πρέπει επιτέλους να διαλέξουμε αυτόν που έχει Όραμα και σχέδιο για την πόλη μας να μπορεί να  διεκδικεί και να τα υλοποιεί αυτά που υπόσχεται .

Όλοι ξέρουμε ότι η Κρατική  διοίκηση δεν ασχολείται με την πόλη μας, δεν χρειάζεται μεγάλο IQ  για να γίνει αντιληπτό.

Δείτε τις αναθέσεις και καθυστερήσεις στα έργα πνοής και αποφάσεις  όπως είναι ο Κόμβος στα Λουτρά Λαγκαδά  ο Σοχός να γίνει νέος Δήμος για να βρει τον Δρόμο του κτλπ .

Κανένα αξιόλογο έργο που να βελτιώνει την καθημερινότητα μας, αντιθέτως οι συγκοινωνίες είναι στο χειρότερο επίπεδο από την ίδρυση τους .

Πέρα από τα ανύπαρκτα έργα, έχουμε γίνει μια πόλη χωρίς ασφάλεια με συχνές κλοπές με την αστυνομία σε κρίση να μην μπορεί να αντιμετωπίσει το μέγεθος της παραβατικότητας γιατί δεν έχει ούτε το προσωπικό αλλά ούτε και τα μέσα.

Έχουμε φτάσει τα αυτονόητα να τα λέμε ακατανόητα .

Στην πόλη επικρατεί μια ιδιότυπη αναρχία, με τον αθέμιτο ανταγωνισμό να κυριαρχεί από πατροπαράδοτα ονόματα σε πολλά επίπεδα.

Σε λιγότερο από 60 ημέρες έχουμε καθήκον να δώσουμε το μήνυμα μας και να κάνουμε την σωστή επιλογή στους ανθρώπους που θα ψηφίσουμε να μας διοικήσουν τα επόμενα 4 χρόνια.

Τους ακούω και με ακούνε.

Σε τι διαφέρει ο επόμενος δήμαρχος;

Γιατί δεν λειτουργούμε με βάση το αυτονόητο δηλαδή;

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα