Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 26/04/2024

ΣΑΒΒΑΣ ΣΕΡΑΣΙΔΗΣ στην ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

ΣΑΒΒΑΣ ΣΕΡΑΣΙΔΗΣ,ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ,ΔΗΜΟΥ,ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ,

Την ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΉΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ θα εκπροσωπεί ο δημοτικός σύμβουλος ΣΑΒΒΑΣ ΣΕΡΑΣΙΔΗΣ στα επόμενα δημοτικά συμβούλια, αφού ο ίδιος ανακοίνωσε την ανεξαρτοποίησή του από τη Δημοτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ» στη πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Μάλιστα, ο πρώην Δήμαρχος Σταυρούπολης δήλωσε ότι στηρίζει την υποψηφιότητα του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΙΑΚΩΒΙΔΗ.

Ο κ. Σάββας Σερασίδης τόνισε πως ταυτίζεται απόλυτα με το ΟΡΑΜΑ του Άρη Ιακωβίδη για το Δήμο Παύλου Μελά, έτσι όπως προδιαγράφεται από τις Αρχές και τις Θέσεις της Ιδρυτικής Διακήρυξης της ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ. Παράλληλα, επισήμανε πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητες, στην εργατικότητα και στην αποτελεσματικότητα του παλιού μαθητή του!

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, χρειάζεται νέους ανθρώπους, Οραματιστές που δεν πετούν στα σύννεφα, αλλά είναι πραγματιστές και πρωτοπόροι που εμπνέουν και στους άλλους τη διάθεση να υιοθετήσουν το Όραμα και να αγωνιστούν για την πραγμάτωσή του!

Ο Δήμος Παύλου Μελά έχει ανάγκη από νέους, οι οποίοι μπορούν να συνταιριάζουν την ορμητικότητα και τον ενθουσιασμό της νιότης με τη σύνεση και την εμπειρία της ώριμης ηλικίας!

Ο Δήμος Παύλου Μελά χρειάζεται ένα Δήμαρχο και μια Διοίκηση που να έχει την ικανότητα να θέτει στόχους, αλλά και τη δυνατότητα να τους υλοποιεί! Και πιστεύω ότι Μαζί με τον Αρη, με λογισμό και μ’ όνειρο μπορούμε να κάνουμε το Δήμο Παύλου Μελά μια Όμορφη, Λειτουργική, Ανθρώπινη πόλη!», υπογράμμισε ο κ. Σερασίδης.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα