Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Σάββατο 20/04/2024

Σαν σήμερα έφυγε ο Λαγκαδιανός Μανώλης Μπίλλης

Σαν σήμερα έφυγε από κοντά μας ένας από τους μεγαλύτερους Ευεργέτες μας ο Λαγκαδιανός  Μανώλης Μπίλλης .

Το ΜΠΙΛΛΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ  ήταν δημιούργημα του Μανώλη Μπίλλη με την συνεργασία των τότε Δημάρχων, για να δώσουν το φιλί της ζωής στην επαρχία μας.

Μετά από 31 χρόνια το ΜΠΙΛΛΕΙΟ όχι μόνο δεν λειτούργησε αλλά έγινε φάντασμα του εαυτού του μετά την τελευταία πυρκαγιά το ξημέρωμα της 4ης Δεκεμβρίου του 2018  .

Κάποιες εκδηλώσεις και δράσεις που έγιναν στον ημιτελή χώρο του θεάτρου έδιναν ζωή και μας άφηναν να κάνουμε όνειρα για το αύριο του πολιτισμού στον τόπο μας καθως και αξιοποίησης θεατρικών παραστάσεων .

Όμως εδώ και 1,5 χρόνο το ΜΠΙΛΛΕΙΟ είναι στην ίδια κατάσταση που ήταν το ξημέρωμα της 4ης Δεκεμβρίου του 2018, σβήνοντας τα όνειρα του εκλιπόντα Μανώλη Μπίλλη .

Οι καταστροφές αρκετές αλλά όχι μη αναστρέψιμες, τουλάχιστον δεν δημιούργησαν περαιτέρω προβλήματα που θα δυσκόλευαν την αποκατάστασή τους.

Αυτά τα πράγματα δεν θέλουν λεφτά ή μυαλό για να τα κάνει κάποιος!!!

Είναι τα αυτονόητα σε έναν δημοτικό ή δημόσιο φορέα!!!

Σήμερα τιμούμε εμείς την μνήμη του , καθώς ξεχάστηκε εύκολα από όλους τους δημοτικούς άρχοντες να υπάρχει ημέρα μνήμης  για αυτόν τον ευεργέτη ,σκεπάζοντας με στάχτες το όνειρο του Μανώλη Μπίλλη από το καρκίνωμα της πολιτικής στήνοντας πολιτικά τζάκια στο Λαγκαδά .

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα