Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τρίτη 16/04/2024

Σε κατάμεστη αίθουσα η ομιλία του Δημήτρη Βαρτζόπουλο στο Ωραιόκαστρο

Σε ζωηρή συζήτηση κατέληξε η ομιλία του υποψηφίου με την Ν.Δ Δημήτρη Βαρτζόπουλο στο Ωραιόκαστρο. Στο κατάμεστο Rose Garden μίλησε για τις αιτίες του σημερινού ελληνικού δράματος και για την ανάγκη ριζοσπαστικού εξευρωπαϊσμού όχι μόνον των δομών αλλά και της νοοτροπίας μας.
Τόνισε , ότι μέχρι να αποδώσουν τα μέτρα ανάπτυξης της ερχόμενης Κυβέρνησης Μητσοτάκη, η αγοραστική δύναμη της μεσαίας τάξης μπορεί, να στηριχθεί αποτελεσματικά μόνο μέσω της οικοδόμησης ενός πραγματικού Κράτους Προνοίας.
Εκείνο, που ήταν όμως το πραγματικό κέρδος της βραδιάς, ήταν οι πολλές παρεμβάσεις του ακροατηρίου, που ανέδειξαν μια διάχυτη επιθυμία του κόσμου για ριζικές αλλαγές στην λειτουργία του παραδοσιακού πολιτικού συστήματος.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Η. Ζιακούλης: Άκουσε τη «Φωνή Λογικής» και κατεβαίνει υποψήφιος ευρωβουλευτής

Με το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου «Φωνή Λογικής» κατεβαίνει υποψήφιος ευρωβουλευτής ο έμπειρος αυτοδιοικητικός, Ηλίας Ζιακούλης. Ο κ. Ζιακούλης αναμένεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το

Κατάμεστο το Κλειστό Γυμναστήριο Ζαγκλιβερίου για το 1ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών

Κατάμεστο το Κλειστό Γυμναστήριο Ζαγκλιβερίου για το 1ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών

Το Κλειστό Γυμναστήριο Ζαγκλιβερίου φιλοξένησε μια εντυπωσιακή εκδήλωση την Κυριακή 14 Απριλίου, το 1ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών Ζαγκλιβερίου. Η διοργάνωση, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας