Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τετάρτη 24/04/2024

Σκύλοι βρέθηκαν νεκροί από φόλα στο Ηράκλειο Λαγκαδά

Συναγερμός έχει σημάνει στο Ηράκλειο του Δήμου Λαγκαδά, καθώς αδέσποτοι σκύλοι βρέθηκαν νεκροί από φόλα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία δημοτών και κάτοικων της περιοχής που βρέθηκαν επί τόπου βρήκαν τα νεκρά τα ζώα από φόλα ενώ αναφέρουν ότι υπάρχουν κι άλλα τα οποία αγνοούνται.

Όπως μας αναφέρουν  ο πρόεδρος  ενημερώθηκε από δημότες , εμείς προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί του και δεν κατέστη εφικτή η επικοινωνία  για να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες έπι του θέματος και ενέργειες. 
Έκπληξη προκαλεί ότι ο Δήμος δεν βγαίνει να καταδικάσει τα περιστατικά όπως αυτά που σημειώθηκαν τις τελευταίες μέρες που βλέπουμε αύξηση με ρίψη δηλητηριωδών ουσιών (φόλες) σε κοινόχρηστους χώρους (δρόμους, πάρκα, σχολεία) από ασυνείδητους σε πολλές κοινότητες του Δήμου μας, διαταράσσοντας επικίνδυνα τη δημόσια υγεία των κατοίκων της περιοχής κι αφήνοντας θύματα αδέσποτα αλλά και δεσποζόμενα ζώα.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟ

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Λαγκαδάς: Οι κτηνοτρόφοι ζητούν 10 ευρώ/κιλό τιμή χονδρικής

Το πρώτο από τα τρία καθιερωμένα πλέον παζάρια λίγο πριν το Πάσχα για την τιμή στην οποία θα πουληθούν τα αμνοερίφια πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ κτηνοτρόφων και εμπόρων στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Ακολουθούν άλλα