Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 28/03/2024

Στη δημοσιότητα η φώτο του τέρας που αποπλάνησε και η είδηση του Λαγκαδά

Στη δημοσιότητα η φώτο του τέρας που αποπλάνησε και η είδηση του Λαγκαδά .
Σοκ στους κατοίκους της Κριθιας του Δήμου Λαγκαδά και της Θεσσαλονίκης έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας 50χρονος αποπλάνησε ένα κορίτσι 10 ετών.

Ο 50χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και έγινε στο πλαίσιο αυτόφωρης διαδικασίας, καθώς προηγήθηκε καταγγελία του πατέρα του κοριτσιού ότι ο 50χρονος προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της κόρης του. Κατοικεί στην περιοχή του Λαγκαδά και, σύμφωνα με την Αστυνομία, κατάφερε να προσεγγίσει το μικρό κοριτσάκι τραβώντας την προσοχή του με ένα μικρό σκυλάκι.

Επειτα από έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: τρία αεροβόλα όπλα, τέσσερα πιστόλια κρότου, ένα σπαθί, ένα ξιφίδιο, μία ξιφολόγχη και ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι, μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser), δύο σπρέι πιπεριού, πέντε αυτοσχέδιες βολίδες φυσιγγίου πιστολιού, 202 φυσίγγια πιστολιού κρότου, πέντε κροτίδες, ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο, ένα ζευγάρι χειροπέδες, ένας φορητός ασύρματος που λαμβάνει συχνότητες της ΕΛ.ΑΣ., 30 πακέτα λαθραία τσιγάρα, δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μία φωτογραφική μηχανή, δύο κάρτες μνήμης, επτά κινητά τηλέφωνα, μία συσκευή ανίχνευσης μετάλλων και έξι ζεύγη ράβδων ανίχνευσης μετάλλων, 16 αρχαία νομίσματα, πλήθος χαρτών και φωτογραφιών.

• Στο μεταξύ, δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία του 85χρονου Σπύρου Λεβέντη (φωτό) που κατηγορείται ότι αποπλάνησε 14χρονο αγόρι στην Καλαμαριά, όπως έγραψε η «δημοκρατία» την περασμένη Παρασκευή.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή