Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τετάρτη 17/04/2024

Συλλήψεις στο Λαγκαδά για παράβαση του νόμου περί όπλων

Σε συλλήψεις τεσσάρων ατόμων, σε περιοχές της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, προχώρησαν το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί των τμημάτων ασφαλείας Κορδελιού-Ευόσμου, Χαλκηδόνας και Λαγκαδά, για παράβαση του νόμου περί όπλων, όπως αναφέρει η αστυνομία σε σημερινή, Σάββατο, ανακοίνωση.

Ειδικότερα αστυνομικοί του τμήματος Όπλων και Εκρηκτικών της διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με συνάδελφους τους του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού-Ευόσμου, συνέλαβαν το τελευταίο 24ωρο δύο άνδρες, ηλικίας 45 και 52 ετών, στις περιοχές δράσης τους.

Παράλληλα, σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος δύο ανδρών, ηλικίας 40 και 32 ετών, από αστυνομικούς των Τ.Α. Χαλκηδόνας και Λαγκαδά, αντιστοίχως, για παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα πιστόλια κρότου, ισάριθμοι γεμιστήρες, ένα εξάρτημα ρίψης φωτοβολίδων και 26 φυσίγγια κρότου.

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης με γνώμονα την προληπτική αστυνόμευση και απώτερο σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και ευνομίας, υλοποιεί ένα ευρύ πλέγμα αστυνομικών δράσεων, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τη διενέργεια εντατικών πεζών και εποχούμενων περιπολιών.

Στο πλαίσιο αυτό , κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις εννέα (9) ατόμων, για διάφορα αδικήματα.

Συγκεκριμένα:

(2) άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης.
(4) άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα
(1) άτομο για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.
(1) άτομο για παράβαση του Νόμου περί όπλων. Κατασχέθηκαν δύο όπλα κρότου και φυσίγγια.
(1) άτομο για παράβαση του Νόμου περί τελωνειακού κώδικα, καθώς κατείχε (263) πακέτα λαθραία τσιγάρα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟ

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Η. Ζιακούλης: Άκουσε τη «Φωνή Λογικής» και κατεβαίνει υποψήφιος ευρωβουλευτής

Με το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου «Φωνή Λογικής» κατεβαίνει υποψήφιος ευρωβουλευτής ο έμπειρος αυτοδιοικητικός, Ηλίας Ζιακούλης. Ο κ. Ζιακούλης αναμένεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το