Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τρίτη 16/04/2024

Συνάντηση για την οπαδική βία στο Δήμο Λαγκαδά

Να απομονώσουν οποιαδήποτε συμπεριφορά που παραπέμπει σε οπαδικό μίσος κάλεσε ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Ταχματζίδης κατά τη διάρκεια συνάντησης με εκπροσώπους αθλητικών συλλόγων και φιλάθλων που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαγκαδά.

Μετά το τραγικό περιστατικό της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη την 1η Φεβρουαρίου, το ζήτημα της εξωγηπεδικής βίας αποτέλεσε πεδίο συζήτησης και προβληματισμού, προκαλώντας την παρέμβαση της κυβέρνησης.

Ο κ. Ταχματζίδης επισήμανε κατά τη διάρκεια της συνάντησης ότι ο αθλητικός και ο φίλαθλος κόσμος στον Δήμο Λαγκαδά οφείλει να δίνει το καλό παράδειγμα στο ευ αγωνίζεσθαι και να γίνει πρέσβης του υγειούς φιλάθλου πνεύματος.

«Είναι καθήκον μας να προστατεύσουμε τον Δήμο Λαγκαδά και κυρίως τα παιδιά μας από περιστατικά οπαδικής βίας.

Το μίσος δεν έχει καμία θέση στην περιοχή μας και για αυτό ζητάω από όλους όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό να προάγουν το υγιές πνεύμα που όλοι επιθυμούμε να υπάρχει», δήλωσε ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Ταχματζίδης.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Η. Ζιακούλης: Άκουσε τη «Φωνή Λογικής» και κατεβαίνει υποψήφιος ευρωβουλευτής

Με το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου «Φωνή Λογικής» κατεβαίνει υποψήφιος ευρωβουλευτής ο έμπειρος αυτοδιοικητικός, Ηλίας Ζιακούλης. Ο κ. Ζιακούλης αναμένεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το

Κατάμεστο το Κλειστό Γυμναστήριο Ζαγκλιβερίου για το 1ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών

Κατάμεστο το Κλειστό Γυμναστήριο Ζαγκλιβερίου για το 1ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών

Το Κλειστό Γυμναστήριο Ζαγκλιβερίου φιλοξένησε μια εντυπωσιακή εκδήλωση την Κυριακή 14 Απριλίου, το 1ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών Ζαγκλιβερίου. Η διοργάνωση, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας