Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Σάββατο 27/04/2024

Συνάντηση Δημάρχου Λαγκαδά με Ποδοσφαιρικά σωματεία

Σε συνέχεια της αρχικής πρώτης συγκέντρωσης εκπροσώπων ποδοσφαιρικών συλλόγων της γεωγραφικής περιφέρειας του Δήμου Λαγκαδά.

Αντικείμενο συζήτησης τον έντονο προβληματισμό για τη διαμορφωθείσα κατάσταση στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και την αξίωση, εκ μέρους της Πολιτείας και των αρμόδιων φορέων, ανάληψης δυσβάστακτων υποχρεώσεων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και από την οποία εξήχθησαν χρήσιμα συμπεράσματα, την Τρίτη και ώρα 21.00 στο χώρο των Ιαματικών Λουτρών του Δήμου Λαγκαδά, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Δήμαρχο Λαγκαδά κ. Ιωάννη Ταχμαζίδη και τον Πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας (Ε.Π.Σ.Μ.) κ. Σάββα Δημητριάδη.

Επί της συνάντησης αυτής, θα αναλυθούν όλα τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν το μέλλον του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και θα ζητηθεί η παροχή κάθε δυνατής συνδρομής, με σκοπό την εξεύρεση βιώσιμων λύσεων για την ομαλή επανεκκίνηση των αγωνιστικών δραστηριοτήτων των ποδοσφαιρικών σωματείων της περιοχής.

Για το λόγο αυτό καλούνται οι Πρόεδροι όλων των ποδοσφαιρικών συλλόγων της περιοχής του Δήμου Λαγκαδά όπως προσέλθουν στην προγραμματισμένη αυτή συζήτηση, η οποία κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη και πιθανόν να αποτελέσει αφετηρία λήψης αποφάσεων για το ποδοσφαιρικό μέλλον των σωματείων μας.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα