Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Σάββατο 20/04/2024

Συνάντηση με μέλη Αστυνομικών Υπαλλήλων o Δημήτρης Βαρτζόπουλος

Ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος ειχε μία πολύ περιεκτική συζήτηση με μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

Η διάχυτη αίσθηση ανασφάλειας του πληθυσμού και τα μεγάλα προβλήματα στην στελέχωση, την μεταχείριση και τον εξοπλισμό των σωμάτων ασφαλείας ήταν τα κύρια θέματα. Άποψή μου είναι, ότι το βασικό αίτιο είναι η ιδεολογία της Αριστεράς, που κατανοεί άρα ανέχεται μία σύμμειξη της αντιεξουσιαστικής και της ποινικής παραβατικότητας.

Τούτο οδηγεί σε νομοθεσίες, όπως ο Ν. Παρασκευόπουλου, που γέμισε τις πόλεις με καταδικασμένους εγκληματίες και σε πρακτικές, που επιτρέπουν σε κατά συρροήν δολοφόνους, να κάνουν βόλτα στους τόπους σφαγής με συνοδεία ηγέτες των λεγομένων συλλογικοτήτων.

Η συνειδητή άρση της προστασίας των συνόρων οδήγησε τα τελευταία χρόνια σε εκατομμυρία εισόδων λαθρομεταναστών διαλύοντας κάθε έννοια δημόσιας τάξης και στα απώτατα σημεία της ελληνικής υπαίθρου. Η φυσική απέχθεια της Αριστεράς για την Αγορά επιτρέπει μαζικές καταστροφές των περιουσιών στα κέντρα των μεγάλων πόλεων.
Το πρόβλημα εσωτερικής ασφαλείας της χώρας έχει βέβαια και φυσικούς αυτουργούς. Είναι προφανές, ότι υπάρχει μία ” θέση μετατροπής” αυτής της πολιτικής ιδεολογίας της Αριστεράς σε υπηρεσιακή πρακτική. Τούτο είναι επιβεβλημένο, να αποτελέσει αντικείμενο σοβαράς διερεύνησης μετά την απομάκρυνση της Αριστεράς από την Κυβέρνηση.
Γεγονός είναι, ότι οι Έλληνες αστυνομικοί επιχειρούν μέσα σε ένα ασφυκτικό ψυχολογικό κλίμα. Οι διώξεις για δήθεν αντιδεοντολογικές συμπεριφορές κατά την άσκηση των καθηκόντων τους είναι απαράδεκτες και μόνον ζημία κάνουν.
Σε όλα αυτά προστίθενται τα χρόνια προβλήματα υποστελέχωσης, μεταθέσεων, κακού εξοπλισμού και φυσικά των γλισχρών μισθών.
Τα τελευταία χρόνια έχουμε υποφέρει τα πάνδεινα. Ξημερώνει όμως μια νέα εποχή.

Η Κυβέρνηση της ΝΔ έρχεται. Ένα μέλημα, από τα πιο σημαντικά, είναι να στηριχθούν οι λειτουργοί των Σωμάτων Ασφαλείας έστω από το υστέρημα του λαού.

Ανάπτυξη υπάρχει μόνον με Νόμο και Τάξη.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα