Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 29/03/2024

Συνάντηση με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. για την ανομία

Συνάντηση με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. για την ανομία στις υπαίθριες περιοχές της Θεσσαλονίκης .

Τη σημασία της διασφάλισης της δημόσιας τάξης στις υπαίθριες περιοχές της Θεσσαλονίκης υπογράμμισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, κατά τη συνάντησή του με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη.
Ο κ. Βαρτζόπουλος συζήτησε με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. το μείζον θέμα της ανασφάλειας, που είναι διάχυτη στον πληθυσμό της υπαίθρου. «Η φύση της ελληνικής υπαίθρου έχει αλλοιωθεί, το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών έχει εκμηδενιστεί. Αποτελεί καθολικό αίτημα της κοινωνίας η πάταξη των φαινομένων ανομίας» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ.

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της Αστυνομίας διαβεβαίωσε,ότι λαμβάνονται πλέον συντονισμένα μέτρα για την πάταξη των φαινομένων παραβατικότητας και εγκληματικότητας. Πέραν από την αύξηση διαθεσιμότητας προσωπικού, που αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα της νέας ηγεσίας, η συνεχής προμήθεια νέων οχημάτων και υλικού, θα επιτρέψουν τη συνεχή παρουσία αστυνομικών δυνάμεων ακόμη και στο επίπεδο των τέως καποδιστριακών δήμων.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή