Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 29/03/2024

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λαγκαδά

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λαγκαδά
Με θέμα την οργάνωση και το συντονισμό των δράσεων όλων των υπηρεσιών για την αντιμετώπιση έντονων καιρικών φαινομένων κατά τη χειμερινή περίοδο 2017 – 2018, συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο, το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής προστασίας του Δήμου Λαγκαδά.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι, οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι Πρόεδροι του Δήμου Λαγκαδά, καθώς και εκπρόσωποι του Αστυνομικού Τμήματος, του Πυροσβεστικού Κλιμακίου και του Δασαρχείου Λαγκαδά.
Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καραγιάννης αφού ευχαρίστησε όλους για τον άρτιο συντονισμό κατά την περσινή εξαιρετικά έντονη κακοκαιρία που έπληξε το σύνολο του Δήμου μας, ζήτησε να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία και τη συνεργασία με τις Διευθύνσεις των σχολείων της περιοχής μας, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων.
Στη συνέχεια, οι Αντιδήμαρχοι, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι Πρόεδροι του Δήμου Λαγκαδά αναφέρθηκαν στη λήψη προληπτικών μέτρων που βρίσκονται σε εξέλιξη και στις εργασίες προετοιμασίας των δημοτικών οχημάτων, των δασικών και αγροτικών δρόμων, στις περιοχές αρμοδιότητάς τους.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή