Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 28/03/2024

Συνελήφθησαν δύο άτομα για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Οι εντατικοί έλεγχοι που διενεργούν καθημερινά αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, για τον εντοπισμό παράνομων διακινητών οδήγησε στη σύλληψη δύο ατόμων που μετέφεραν με επιβατηγό όχημα παράτυπους μετανάστες.

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 24 (οδηγός) και 28 (συνοδηγός) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κατά περίπτωση, από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας, δικογραφία για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας, Απείθεια και στέρηση άδειας οδήγησης οχήματος.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (24-10-2019), στην Εγνατία οδό (ύψος διοδίων Ασπροβάλτας) αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης εντόπισαν Ι.Χ.Ε. όχημα, το οποίο αφού αποβίβασε άτομα συνέχισε την πορεία του έως στην περιοχή του Βαρδαρίου, όπου ο 24χρονος οδηγός εισήλθε σε υπόγειο πλυντήριο αυτοκινήτων και συνελήφθη μαζί με τον 28χρονο ομοεθνή του – συνοδηγό του οχήματος.

Έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε στην περιοχή αποβίβασης των αλλοδαπών, εντοπίστηκαν τέσσερις (4) παράτυποι μετανάστες που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή