Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τετάρτη 24/04/2024

Συνελήφθησαν συνολικά (7) και (4) άτομα μεταφορών αλλοδαπών

Στο πλαίσιο καθημερινών ελέγχων που διενεργούν αστυνομικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών, συνελήφθησαν από Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αλλοδαπών και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνολικά επτά (7) άτομα τα οποία εμπλέκονται σε τέσσερις (4) διαφορετικές υποθέσεις.

Αναλυτικότερα :

Από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, μεσημβρινές ώρες χθες (08-10-2020) στην Εγνατία Οδό – ύψος διοδίων Ασπροβάλτας, ακινητοποιήθηκαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, με οδηγούς δύο αλλοδαπούς ηλικίας 44 και 42 ετών που συνελήφθησαν, στο ένα εκ των οποίων εντοπίστηκαν οκτώ (8) παράτυποι μετανάστες, ενώ από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το έτερο όχημα λειτουργούσε ως προπομπός.
Σημειώνεται ότι κατά την ακινητοποίηση των οχημάτων ο οδηγός του πρώτου οχήματος προσπάθησε να διαφύγει προσκρούοντας σε υπηρεσιακό όχημα προκαλώντας μικρής έκτασης υλικές ζημιές.

Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν μεσημβρινές ώρες χθες (08-10-2020) σε Δασική περιοχή της Θεσσαλονίκης (Σέιχ Σου), δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι μετέφεραν παράνομα με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο τέσσερις (4) αλλοδαπούς που στερούνταν εγγράφων νόμιμης διαμονής.
Από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνελήφθησαν βραδινές ώρες χθες (08-10-2020) στην Εγνατία Οδό, ύψος διοδίων Ασπροβάλτας, δύο (2) αλλοδαποί ηλικίας 39 και 29 ετών (άντρας – γυναίκα αντίστοιχα), καθώς προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ότι με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφεραν παράνομα δύο (2) αλλοδαπούς, ενώ στο ίδιο σημείο συνέλαβαν έναν ακόμη 44χρονο αλλοδαπό, για τον οποίο προέκυψε ότι ενέχεται σε παράνομη μεταφορά δύο (2) αλλοδαπών με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Λαγκαδάς: Οι κτηνοτρόφοι ζητούν 10 ευρώ/κιλό τιμή χονδρικής

Το πρώτο από τα τρία καθιερωμένα πλέον παζάρια λίγο πριν το Πάσχα για την τιμή στην οποία θα πουληθούν τα αμνοερίφια πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ κτηνοτρόφων και εμπόρων στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Ακολουθούν άλλα