Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 28/03/2024

Συνελήφθη δράστης ληστείας σε πρατήριο υγρών καυσίμων του Δήμου Λαγκαδά

Συνελήφθη,δράστης ληστείας,πρατήριο,υγρών καυσίμων,Δήμου Λαγκαδά,
Συνελήφθη άμεσα δράστης ληστείας που έλαβε χώρα σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην ευρύτερη περιοχή  .

Κατά την αποχώρησή του από την επιχείρηση έβαλε με καραμπίνα μία φορά στον αέρα για εκφοβισμό

Στην προσπάθειά του να διαφύγει με κλεμμένο όχημα, ανέπτυξε ταχύτητα και καταδιώχθηκε από αστυνομικές δυνάμεις

Εντοπίστηκε κρυμμένος σε εγκαταλελειμμένο επαγγελματικό χώρο στην περιοχή της Λητής

Στον εντοπισμό και την άμεση σύλληψη δράστη ληστείας που έλαβε χώρα σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Λαγκαδά προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων, συνεργαζόμενοι με πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για 34χρονο άντρα σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για ληστεία κατά συναυτουργία, κλοπή, αντίσταση και παράβαση της ρύθμισης θεμάτων που αφορούν όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες και εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Συγκεκριμένα, τα μεσάνυχτα, ο συλληφθείς μαζί με συνεργό του, που αναζητείται, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, μετέβησαν στην προαναφερόμενη επιχείρηση όπου βρισκόταν ο 49χρονος ιδιοκτήτης της με τέσσερα φιλικά του πρόσωπα και με απειλή καραμπίνας και πιστολιού αφαίρεσαν τις εισπράξεις, ενώ κατά την αποχώρησή τους ο 34χρονος έβαλε μία φορά στον αέρα για εκφοβισμό.

Ενημερώθηκε το κέντρο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και άμεσα κινήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Σε πρώτο χρόνο οι δύο άντρες εντοπίστηκαν να κινούνται στην Π.Ε.Ο. Καβάλας – Θεσσαλονίκης, πλην όμως προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη ανέπτυξαν ταχύτητα και καταδιώχθηκαν.

Στο πλαίσιο των αναζητήσεων εντοπίστηκε ο 34χρονος σε εγκαταλελειμμένο επαγγελματικό χώρο στην ευρύτερη περιοχή της Λητής οπότε και συνελήφθη, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του.

Σημειώνεται ότι, κατά τη σύλληψή του ο δράστης αντιστάθηκε σθεναρά. Από την κατοχή του κατασχέθηκε χρηματικό ποσό και ζευγάρι κυάλια.

Η περαιτέρω έρευνα έδειξε ότι το όχημα που χρησιμοποιήθηκε για την προσέγγιση του “στόχου” και την αποχώρησή τους από αυτόν, ήταν κλεμμένο.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα