Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 25/04/2024

Συνεχίζονται οι Διαδικτυακές Ενημερωτικές Εκδηλώσεις

Συνεχίζονται οι Διαδικτυακές Ενημερωτικές Εκδηλώσεις με θέμα: “ΠΑΝΔΗΜΙΑ-ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ” από τον Σ. Αναστασιάδη

Mε μεγάλη συμμετοχή και ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και η δεύτερη διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε, ο βουλευτής ΝΔ κ. Σάββας Αναστασιάδης, με θέμα: “ΠΑΝΔΗΜΙΑ-ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ” και ομιλητή τον Αναπληρωτή Καθηγητή- Λοιμωξιολόγο, Υπεύθυνο του Τμήματος Λοιμωξιολογίας της Α΄ Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, κ. Συμεών Μεταλλίδη.

Μέσω πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης, την εκδήλωση αυτή τη φορά παρακολούθησαν πολίτες του Δήμου Θέρμης.

Ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος , τίμησε την εκδήλωση με χαιρετισμό του.

Ο Κ. Αναστασιάδης στην σύντομη εισαγωγική του ομιλία, και αφού ευχαρίστησε θερμά όλους τους συμμετέχοντες , επεσήμανε χαρακτηριστικά πως επειδή η πανδημία είναι το θέμα που προκάλεσε και συνεχίζει να προκαλεί τριγμούς στη σημερινή πραγματικότητά μας και θέλοντας να προσφέρει στη σωστή ενημέρωση με μία τεκμηριωμένη άποψη, αποφάσισε το θέμα της εκδήλωσης να είναι σχετικό με την πανδημία, υπογραμμίζοντας ότι, αποτελεί μία ευκαιρία για πολύπλευρη συζήτηση.

Ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, ο Αναπληρωτής Καθηγητής- Λοιμωξιολόγος, Υπεύθυνος του Τμήματος Λοιμωξιολογίας της Α΄ Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Συμεών Μεταλλίδης, μίλησε για την εξέλιξη της πανδημίας του Κορονοϊού στην Χώρα μας, τα μέτρα προστασίας , τους εμβολιασμούς και αν βλέπει φως στην επιστροφή στην κανονικότητα, προσελκύοντας το ενδιαφέρον του κόσμου.

Μετά τις ομιλίες ακολούθησε πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τοποθετήσεις των συμμετεχόντων και ερωτήσεις προς τους ομιλητές.

Κύριο συμπέρασμα της εκδήλωσης ήταν ότι χρειάζεται υπομονή και πειθαρχία και ότι οι εμβολιασμοί θα βοηθήσουν ώστε να τελειώσει γρηγορότερα η υγειονομική κρίση , που μας ταλαιπωρεί πάνω από ένα χρόνο.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Σκορδάς ανακοινώνει την Νέα Ιστοσελίδα του Δήμου Λαγκαδά

H Αντιδημαρχία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Σκορδάς του Δήμου Λαγκαδά ανακοινώνει την επίσημη λειτουργία του νέου διαδικυτιακού τόπου του Δήμου Λαγκαδά, που μπορείτε

Λαγκαδάς: Οι κτηνοτρόφοι ζητούν 10 ευρώ/κιλό τιμή χονδρικής

Το πρώτο από τα τρία καθιερωμένα πλέον παζάρια λίγο πριν το Πάσχα για την τιμή στην οποία θα πουληθούν τα αμνοερίφια πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ κτηνοτρόφων και εμπόρων στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Ακολουθούν άλλα