Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 28/03/2024

Συνεχιζόμενη απαξίωση των Δημοτικών Συμβούλων Λαγκαδά

συστηματική,σύσσωμη απουσία,δημοτικών συμβούλων,αντιπολίτευσης,προγραμματισμένες συνεδριάσεις,Δημοτικού Συμβουλίου,Δήμου Λαγκαδά,

Για συστηματική σύσσωμη απουσία των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης, σε προγραμματισμένες συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου, κάνει λόγο ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λαγκαδά Νίκος Κουτλιάνος .

Στηλιτεύεται η συνεχιζόμενη απαξίωση των Δημοτικών Συμβούλων όσο πλησιάζουμε στις εκλογές , απέναντι στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεδομένου, ότι, σύμφωνα με σύμβουλους , συνεδριάσεις ακυρώνονται, λόγω της απουσίας σύσσωμης της αντιπολίτευσης και Οχι μόνο , από το τραπέζι του Δ.Σ.

Η πρακτική αυτή, προκαλεί τεράστια ζημιά στο Δήμο Λαγκαδά , καθώς φλέγοντα για τον τόπο ζητήματα παραμένουν εκκρεμή, παρά τη βούληση της Δημοτικής Αρχής, να τα θέσει προς ψήφιση, προκειμένου να προχωρήσουν .

Τι θα γίνει ο τόπος με τα  προσωπικά σας πάντα οφέλη για ακόμη μία φορά δείχνετε  την πλήρη αδιαφορία σας για το τόπο μας και με αυτό τον πραγματικά προκλητικό τρόπο γυρίζετε  την πλάτη στα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν και στον πολίτη που σας ψήφισε ,πρέπει όλα να αντιμετωπιστούν με ομοψυχία από όλους σας  αν πραγματικά θέλετε την ανάπτυξη στον τόπο μας.

Περιπτώσεις .

Βρέθηκε γυναίκα σύμβουλος και υποψήφια  να φέρνει συνέχεια αναρρωτικές για ανύπαρκτο λόγο . 

Σύμβουλοι βρέθηκαν να μπεκρολογήσουν σε γνωστή ταβέρνα στον Λαγκαδά  κοντά στο  δημοτικό συμβούλιο και από την σούρα δεν πήγαν καθόλου .

Τι λέει ο Νόμος .

Δεδομένων των προβλεπομένων, για την εύρυθμη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, μένει στην αρμοδιότητα του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Νικου Κουτλιανο  προκειμένου να υπάρξει συνέχεια επί του θέματος, εφόσον, για αδικαιολόγητη απουσία δημοτικών συμβούλων, σε περισσότερες από τρεις συνεδριάσεις, προβλέπεται εισήγηση, για διαγραφή και αντικατάσταση.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο άρ. 10 παρ. 4 του Πρότυπου Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, «αν ένας Σύμβουλος απουσιάζει αδικαιολόγητα από τρεις (3) συνεχείς συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, ο Πρόεδρος οφείλει να ενημερώσει για αυτό το Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας, ο οποίος μπορεί να τον θέσει σε αργία με απόφαση του και, σε περίπτωση υποτροπής, να τον κηρύξει έκπτωτο».

Τιμήστε την ψήφο που σας έδωσε ο Πολίτης του Δήμου Λαγκαδά .

 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή