Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 28/03/2024

Συνολικά τέσσερα καταστήματα διέρρηξαν σε Λαγκαδά και Χρυσαυγή

Συνολικά,τέσσερα καταστήματα,διέρρηξαν,Λαγκαδά,Χρυσαυγή,

Συνολικά τέσσερα καταστήματα σε Λαγκαδά και Χρυσαυγή, κατάφερε να “χτυπήσει” μέσα σε περίπου μισή ώρα ομάδα διαρρηκτών.

Οι δράστες αρχικά διέρρηξαν ένα μίνι μάρκετ στη Χρυσαυγή, απ’ όπου σύμφωνα , έκλεψαν φιάλες αλκοολούχων ποτών και την ταμειακή μηχανή μαζί με το συρτάρι και τα ελάχιστα κέρματα που υπήρχαν μέσα. Αμέσως μετά κατευθύνθηκαν προς ένα ακόμη μίνι μάρκετ στον Λαγκαδά, απ’ όπου πήραν ελάχιστα χρήματα από την ταμειακή μηχανή. Το αμέσως επόμενο κατάστημα που διέρρηξαν ήταν ένα κρεοπωλείο, αρπάζοντας τα χρήματα της ταμειακής.
Παρά το γεγονός ότι στα εν λόγω καταστήματα χτύπησε ο συναγερμός και ειδοποιήθηκε εγκαίρως η εταιρία security και η Αστυνομία, οι δράστες συνέχισαν να «ανοίγουν» καταστήματα χωρίς κανείς να καταλάβει το παραμικρό. Με αυτό τον τρόπο κατάφερναν να απασχολούν τις αρχές και να μην τους αντιληφθεί κανείς, αν και οι αποστάσεις μεταξύ των δύο τελευταίων καταστημάτων είναι λιγότερο από 20 μέτρα.
Οι διαρρήκτες ολοκλήρωσαν το μπαράζ κλοπών ανοίγοντας και ένα ακόμη μίνι μάρκετ, απ’ όπου έκλεψαν τα χρήματα της ταμειακής και κατευθύνθηκαν προς την Άσσηρο.
Πληροφορίες αναφέρουν πως λίγη ώρα μετά τη δράση των ληστών η Αστυνομία εντόπισε ένα κλεμμένο ΙΧ που παράτησαν οι δράστες στο δρόμο προς Άσσηρο κοντά στον χείμαρρο Μπογδάνα, εντός του οποίου βρέθηκαν κλεμμένα αλκολούχα ποτά και διάφορα ζαχαρώδη που απέσπασαν από τα καταστήματα. Επίσης, εντοπίστηκε πεταμένη και η ταμειακή μηχανή που κλάπηκε από το μάρκετ στη Χρυσαυγή, στην αυλή ενός σχολείου.
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Λαγκαδά εξετάζουν το υλικό που καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας και τα αποτυπώματα που άφησαν οι δράστες, ώστε να φτάσουν στον εντοπισμό τους.

ΠΗΓΗ 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή