Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τετάρτη 24/04/2024

Σ. Αναστασιάδης – Εθνικό πλαίσιο προσέλκυσης επενδύσεων

Σ. Αναστασιάδης στον FOCUS FM –Εθνικό πλαίσιο προσέλκυσης επενδύσεων για να μείνουν τα παιδιά μας εδώ, και να γυρίσουν αυτά που έφυγαν.

« Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε φιλο-επενδυτικές συνθήκες… ένα ασφαλές και ελκυστικό επενδυτικό περιβάλλον για να δημιουργηθούν νέες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας, και το λέει κάθε φορά όταν του δίνεται ευκαιρία ο Πρόεδρός μας. Για να μπορέσουν οι νέοι να εργαστούν στην Ελλάδα και να επιστρέψουν όσοι έχουν φύγει στο εξωτερικό» σχολίασε, μιλώντας χθες το πρωϊ (13.06.2019) στον Focus FM 103,6, ο βουλευτής ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης.

Αναφορικά με όσα είπε ο κ. Τσίπρας για τον κ. Μητσοτάκη και την 7ήμερη εργασία τόνισε:
Στην απελπισία τους στον ΣΥΡΙΖΑ νομίζουν ότι με ψέματα θα περιορίσουν την ήττα τους. Ξέρει πολύ καλά ο κ. Τσίπρας ότι κ. Μητσοτάκης δεν μίλησε για επταήμερη εργασία, αλλά για επταήμερη λειτουργία επιχειρήσεων, στις οποίες οι εργαζόμενοι δουλεύουν πενθήμερο. Ο μισός δημόσιος τομέας λειτουργεί επτά ημέρες, αυτό δεν σημαίνει ότι οι υπάλληλοι δουλεύουν επτά ημέρες. Αυτό είναι μία συκοφαντία και ένα όπλο προεκλογικό. Αποδείχθηκε πάντως ότι στις 26 Μαϊου και ο δημόσιος τομέας και ο ιδιωτικός και οι νέοι υπερψήφισαν τη Νέα Δημοκρατία και καταψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που σημαίνει ότι αυτά που ισχυρίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ δεν γίνονται αποδεκτά από την κοινωνία.

 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Λαγκαδάς: Οι κτηνοτρόφοι ζητούν 10 ευρώ/κιλό τιμή χονδρικής

Το πρώτο από τα τρία καθιερωμένα πλέον παζάρια λίγο πριν το Πάσχα για την τιμή στην οποία θα πουληθούν τα αμνοερίφια πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ κτηνοτρόφων και εμπόρων στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Ακολουθούν άλλα