Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 29/03/2024

Σ. Αναστασιάδης: Η πανδημία είναι μία δυναμική κατάσταση

Η πανδημία είναι μία δυναμική κατάσταση για  αυτό και η κυβέρνηση παρακολουθεί στενά πως εξελίσσονται τα επιδημιολογικά στοιχεία και παίρνει τις αναγκαίες αποφάσεις με προτεραιότητα πάντα την προστασία της δημόσιας υγείας , αλλά και την στήριξη της οικονομίας» τόνισε ο Βουλευτής ΝΔ Β΄ Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης σε συνέντευξή του σήμερα το πρωϊ στην εκπομπή «…Από τις Έξι» της ΕΡΤ1 με τους Δημήτρη Κοτταρίδη και Γιάννη Πιτταρά.

Αναφερόμενος στο lockdown στην Αττική και στα νέα μέτρα ο κ. Αναστασιάδης υπογράμμισε ότι, στα νέα περιοριστικά μέτρα οδήγησε η αύξηση των κρουσμάτων στην Αττική, και των νοσηλειών στα Νοσοκομεία.

Αναφορικά με τα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων , σύμφωνα με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, η κυβέρνηση συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στις επιχειρήσεις, θεσπίζοντας νέα μέτρα , όπως είναι η καθολική κάλυψη των ενοικίων όσων επιχειρήσεωνπλήττονται και η 6η επιστρεπτέα προκαταβολή που θα ρίξει στην αγορά περίπου 500 εκατομμύρια ευρώ στις αρχές Μαρτίου για να κρατηθούν ζωντανές μέχρι τη λήξη της πανδημίας.

Για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το νομοσχέδιο για την Παιδεία υποστήριξε ότι « Η αποτροπή πράξεων βίας και ανομίας στα Πανεπιστήμια ήταν προεκλογική δέσμευση της κυβέρνησης με την οποία συμφωνεί και το μεγαλύτερο ποσοστό της κοινωνίας»

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή