Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 29/03/2024

Τέλος σε σενάρια για τον Δήμαρχο Λαγκαδά Ι. Ταχματζίδης

Τέλος σε σενάρια για τον Δήμαρχο Λαγκαδά με δήλωση του Ιωάννη Ταχματζίδη : Θα είμαι και πάλι υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει εκ νέου τον δημαρχιακό θώκο του Λαγκαδά στις δημοτικές εκλογές του 2023 εξέφρασε ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Ταχματζίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Άναψε Φλας» του ραδιοφωνικού σταθμού Flash 99,4  και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Στολάκη.

Θα διεκδικήσω για άλλη μια φορά την ψήφο των δημοτών. Το αποτέλεσμα θα το κρίνει ο κόσμος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αιτιολογώντας την απόφασή του αυτή, ο κ. Ταχματζίδης επισήμανε ότι «όσα δρομολογούνται σε έναν δήμο κινούνται αργά και δεν θα προλάβουμε να τα δούμε ως έργο σε αυτή τη θητεία».

Σε κάθε περίπτωση, ο Δήμαρχος Λαγκαδά ξεκαθάρισε ότι εφόσον λάβει τη λαϊκή εντολή για δεύτερη θητεία, αυτή θα είναι και η τελευταία, αφού όπως τόνισε «Τα οκτώ χρόνια είναι ένας καλός χρόνος για να αφήσω τρία με τέσσερα έργα που θα είναι εμβληματικά για τον δήμο Λαγκαδά… έρχονται οι επόμενες γενιές και κάποιος πρέπει να ξέρει πότε θα κρεμάσει τα παπούτσια του».

Παράλληλα αναφέρθηκε στην επιδίωξη της τρέχουσας θητείας, ώστε να υπάρξει διεκδίκηση όσο περισσότερων έργων είναι δυνατόν μέσω προγραμμάτων που είτε είναι ανοιχτά είτε πρόκειται να ανοίξουν.

«Μπορέσαμε να υποβάλλουμε προτάσεις έργων στο «Αντώνης Τρίτσης» ύψους 32 εκατ. ευρώ, παρότι το πλαφόν στον Δήμο μας είναι 18 εκατ.

Ο μόνος τρόπος για να γίνουν έργα στον Δήμο Λαγκαδά είναι η διεκδίκηση πόρων από προγράμματα», είπε χαρακτηριστικά.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή