Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τρίτη 16/04/2024

Τα διόδια Λαγκαδά – Σερρών έγιναν Μύκονο

Θυμίζουν Μύκονο τα διόδια Λαγκαδά – Σερρών  καθώς η λειτουργία τους θυμίζει τα μαγαζιά που ανοίγουν μετά τις 11:00 το βράδυ μέχρι τις 7:00 το πρωί .

Ελεύθερη είναι η διέλευση στα διόδια Λαγκαδά για τα οχήματα που κατευθύνονται είτε από προς Σέρρες-Θεσσαλονίκη είτε από προς Λαγκαδά –Θεσσαλονίκη τα διόδια άνοιξαν για να κλείσουν σε 10 ημέρες και να συνεχίσουν την προβληματική λειτουργία τους απο τις 11:00 το βράδυ μέχρι τις 7:00 το πρωί .

Σημειώνεται πως ο ίδιος ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας είχε χαρακτηρίσει προβληματική τη θέση των διοδίων στον Λαγκαδά κατά την άφιξή του στις Σέρρες προ ημερών, σημειώνοντας πως η Περιφέρεια θα εισηγηθεί τη μεταφορά τους.

Παρέμβαση για την  επ’ αόριστον αναστολή λειτουργίας των διοδίων στον Λαγκαδά, τα οποία προς το παρόν διέκοψαν τη λειτουργία τους, ζητά με επιστολή προς τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή και τον πρόεδρο της «Εγνατία Οδός» η «Κίνηση Σερραίων πολιτών ΟΧΙ στα Διόδια» (μεσω του δικηγόρου τους Ιωάννη Γιάντσιου).

Η επιστολή κοινοποιήθηκε παράλληλα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης και την Τροχαία Θεσσαλονίκης.

 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Η. Ζιακούλης: Άκουσε τη «Φωνή Λογικής» και κατεβαίνει υποψήφιος ευρωβουλευτής

Με το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου «Φωνή Λογικής» κατεβαίνει υποψήφιος ευρωβουλευτής ο έμπειρος αυτοδιοικητικός, Ηλίας Ζιακούλης. Ο κ. Ζιακούλης αναμένεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το

Κατάμεστο το Κλειστό Γυμναστήριο Ζαγκλιβερίου για το 1ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών

Κατάμεστο το Κλειστό Γυμναστήριο Ζαγκλιβερίου για το 1ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών

Το Κλειστό Γυμναστήριο Ζαγκλιβερίου φιλοξένησε μια εντυπωσιακή εκδήλωση την Κυριακή 14 Απριλίου, το 1ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών Ζαγκλιβερίου. Η διοργάνωση, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας