Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τετάρτη 24/04/2024

Τα νέα Λουτρά Λαγκαδά βλέπουν το μέλλον με αισιοδοξία

Παρά την πανδημία που έχει επηρεάσει τα πάντα στη χώρα, η Νέα Διοίκηση στα Λουτρά Λαγκαδά βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία και σχεδιάζουν νέες επενδύσεις με σκοπό να αυξήσουν περεταίρω την επισκεψιμότητα της μονάδας και τα έσοδα.

Με την κίνηση να καταγράφεται αυξημένη  και τα χρήματα από τους διακανονισμούς να προσπαθούν να τα βάλουν ολα σε σειρά,  η επιχείρηση με τη νέα της Διοίκηση,  καταφέρνει μάλιστα να ολοκληρώσει και ένα σημαντικό έργο χωρίς χρήματα με προσωπική δουλειά αφήνοντας πίσω το σκοτεινό Παρελθόν και κλειστές αίθουσες .

Σήκωσαν μανίκια και έβαλαν στόχους μετα το άνοιγμα της αίθουσας δεξιώσεων και εκδηλώσεων ήρθε αυτό του Καθαρισμού και της λειτουργία της Θερμία Άρτεμις ο Ομαδικός λουτήρας διαμορφωμένος για παθήσεις κυκλοφορικού συστήματος.

Νέα έργα και έσοδα

Στα σχέδια της νέας Διοίκησης περιλαμβάνεται η λειτουργία  της Θερμία Άρτεμις ο Ομαδικός λουτήρας διαμορφωμένος για παθήσεις κυκλοφορικού συστήματος την ίδια στιγμη που βάζουν σε λειτουργία την αίθουσα Δεξιώσεων και εκδηλώσεων  με τα Λουτρά Λαγκαδά να τους επιτρέψει την οριστική αλλαγή σελίδας.

Σκοπός της Νέας Διοίκησης είναι να φέρουν κι άλλους επισκέπτες καθώς και να παρει αξία ώστε να προσελκύσει επενδυτές για να αλλάξουν οριστικά σελίδα τα Λουτρά Λαγκαδά .

Οι εγκαταστάσεις των Λουτρών περιλαμβάνουν 21 ατομικά υδρομασάζ.20 ατομικους λουτήρες.

Παροχές

ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ
ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΧΩΡΟΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ
ΧΩΡΟΙ ΑΘΛΗΣΗΣ
ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙ ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΕΛΕΝΗΣ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΞΙΩΣΕΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 800 – 1000 ΑΤΟΜΩΝ

Το ιαματικό νερό της πηγής των ΛΟΥΤΡΩΝ Λαγκαδά , ενδείκνυνται για παθήσεις κυκλοφορικού συστήματος.

Στη Θερμή Άρτεμις, μπορείτε να δεχθείτε τις ευεργετικές επιδράσεις του ιαματικού ύδατος, κατάλληλο για τις παθήσεις των κάτω άκρων, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να θαυμάζετε τον ουρανό μέσα από τον περίτεχνο θόλο της αίθουσας.

Είναι πλήρως ανακαινισμένη εγκατάσταση, με σύγχρονες υποδομές αποδυτηρίων και ντούζ.

Για τη χαλάρωσή σας, αφήστε τον εαυτό σας στην φυσική φροντίδα των ιαματικών υδάτων.

 

 

 

 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Λαγκαδάς: Οι κτηνοτρόφοι ζητούν 10 ευρώ/κιλό τιμή χονδρικής

Το πρώτο από τα τρία καθιερωμένα πλέον παζάρια λίγο πριν το Πάσχα για την τιμή στην οποία θα πουληθούν τα αμνοερίφια πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ κτηνοτρόφων και εμπόρων στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Ακολουθούν άλλα