Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 28/03/2024

Τα σχόλια για τον ανασχηματισμό στον Δήμο Λαγκαδά

Συγχαίρουμε την νέα Πρόεδρο του Δημοτικού μας Συμβουλίου, καθώς και τους νέους Αντιδημάρχους και Προέδρους των Δημοτικών επιχειρήσεων και ευχόμαστε καλή δουλειά και επιτυχία στο μελλοντικό τους έργο.

Είναι αλήθεια ότι αυτός ο «ανασχηματισμός» για μας δεν αποτελεί έκπληξη , έγινε απλά νέο μοίρασμα της πίτας και μοιράστηκαν «οφίτσια» για να χαρούν όλοι λίγες μέρες δόξας και εξουσίας, γιατί αν κρίνουμε από τη θητεία όσων αναβαθμίστηκαν, δεν θεωρούμε ότι έκαναν τα θαύματα που υπόσχονταν, κατά το διάστημα των δυόμισι περίπου χρόνων που είχαν κάποια θέση ευθύνης.

Αν εξαιρέσουμε την αγορά, με χρήματα του πράσινου ταμείου, του μύλου Γεωργιάδη, δεν έγινε τίποτε αυτά τα δυόμιση χρόνια της διοίκησης Καραγιάννη.

Οι διοικούντες ασχολήθηκαν με την αντιμετώπιση των μηνύσεων των εργαζομένων κατά του Δήμου, την αποπληρωμή των χρεών του υπερχρεωμένου Δήμου μας, και εκείνα όχι πάντα επιτυχώς.

Κανένα όραμα ,καμιά νέα πρόταση (ποδηλατόδρομοι, έργα εξοικονόμησης ενέργειας αναβάθμιση πλατειών κ.α.).Στο φετινό δε τεχνικό πρόγραμμα το μόνο μεγάλο έργο που αρρωστημένα σκέφτηκαν είναι το δεύτερο γήπεδο ποδοσφαίρου δίπλα στο υπάρχων μέσα στο στρατόπεδο Μπαρέτη !!!!

Δεν υπάρχουν χρήματα μας λένε ,αυτοί που διοικούν οφείλουν να βρούν τα χρήματα ,υπάρχουν δήμοι σήμερα που συνεχίζουν και καινοτομούν ενώ ο δικός μας δήμος απλός θεατής της κρίσης, στάσιμος, αυξάνει τα δημοτικά τέλη γιατί μπερδεύτηκαν με τις προσλήψεις και ευτυχώς μέχρις στιγμής δεν πέρασε η απόφαση της ΔΕΥΑΛ για αυξήσεις.

Τα Λουτρά παραμένουν στο «σκοτάδι» , υποβαθμισμένα , χάνοντας την όποια εμπορική τους αξία, χωρίς καμιά απολύτως κίνηση ανάπτυξης.

Για τη ΔΗΚΕΛ επανειλημμένως έχουμε προτείνει να αντικατασταθεί με ένα γραφείο πολιτισμού του Δήμου (είναι τα χρήματα που δεν υπάρχουν και τα βρίσκεις)

Η ΥΚΠΑΑΠ, χωρίς όραμα και συνεπής στη συνέχεια της νωχελικότητας και απραξίας, η Τεχνική υπηρεσία απλά νομιμοποιεί τα νεφελώδη έργα της τρέχουσας δεκαετίας. H καθαριότητα σε ανεκτά επίπεδα αλλά οι υπόγειοι κάδοι που αγοράστηκαν με Ευρωπαϊκό πρόγραμμα, σαπίζουν έξω από το αμαξοστάσιο περιμένοντας κάποτε να τοποθετηθούν , χωρίς άλλη καμιά ενέργεια, γιατί το φορτηγό που αγοράστηκε δεν μπορεί να ταξινομηθεί ή δεν μπορεί να σηκώσει του κάδους, και γι αυτό δεν φταίει προφανώς κανείς!.

Η ΔΕΥΑΛ όπως πάντα πνίγεται πότε σε οικονομικά σκάνδαλα, πότε σε νερά που τρέχουν για μέρες στους δρόμους, ο βιολογικός σταθμός επεξεργασίας λυμάτων, λειτουργεί όταν μπορεί, χωρίς εξειδικευμένο προσωπικό και σοβαρή φύλαξη, περιμένοντας νέες κλοπές για να δραστηριοποιηθεί.

Η λοιπή διοίκηση του Δήμου συνεχίζει το σπορ των προσλήψεων συγγενών, συζύγων, πολιτικών φίλων, και το μοίρασμα διμήνων σε όποιον χειροκροτεί δυνατά.

Το γραφείο περιβάλλοντοςδεν υπάρχει,ο ΧΥΤΑ όμως συνεχίζει την κακή λειτουργία του επιβαρύνοντας εγκληματικά τον Δήμο μας.

Κύριοι , νέοι και παλιοί αντιδήμαρχοι, αν δεν κάνουμε την κρίση ευκαιρία, αν δε προβάλουμε τα τοπικά μας προϊόντα (και έχουμε πολλά), με όποιον τρόπο μπορούμε, αν δε βοηθήσει ο Δήμος να κρατηθούν οι τοπικές επιχειρήσεις και οι αγρότες μας , να δημιουργηθούν νέες και σταθερές υγιείς θέσεις εργασίας για τους άνεργους νέους μας, να φτιάξουμε πιο όμορφα τα υπέροχα χωριά μας και να τα προβάλουμε τότε δυστυχώς θα φτάσουμε στο τέλος και αυτής της θητείας με θλιβερό αποτέλεσμα για τον τόπο μας.

Εμείς ως αντιπολίτευση θα συνεχίσουμε τον ελεγκτικό μας ρόλο σε ότι μας αναλογεί.
ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα