Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 25/04/2024

Τι γίνεται με το νερό στον Ασκό του Δήμου Λαγκαδά

Σε αναμονή των τελικών αποτελεσμάτων του ΑΠΘ βρίσκεται η ΔΕΥΑ Λαγκαδά, σχετικά με την ανακοίνωση της ότι το νερό στον Ασκό του Δήμου Λαγκαδά είναι ακατάλληλο από τις 27 Απριλίου.

Μιλώντας στο LIVE Lagadas News τηλεφωνικά, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Λαγκαδά Γιώργος Ξενιτίδης  εξηγεί το πρόβλημα που προέκυψε με την ακαταλληλότητα του νερού στον Ασκό, χωρίς ωστόσο να δώσει λεπτομέρειες για τα ευρήματα των μετρήσεων.

Γιώργος Ξενιτίδης:  «Έγιναν κάποιες μετρήσεις από εμάς, και βρέθηκαν κάποιοι παράμετροι, οι οποίοι είναι υψηλότεροι από τα επιτρεπτά όρια με αποτέλεσμα να βγάλουμε την ανακοίνωση.

Τα δείγματα που πάρθηκαν από τις γεωτρήσεις, τα στείλαμε στο ΑΠΘ, ελέγχθηκαν και βρέθηκε πως μια από τις γεωτρήσεις, στο Βαγιοχώρι, έχει πρόβλημα και την κλείσαμε.

Δίνουμε νερό από τις άλλες τέσσερις γεωτρήσεις.

Περιμένουμε τα επίσημα αποτελέσματα και για εκείνες, που λογικά βγαίνουν σε 20 ημέρες, δείγματα των οποίων στείλαμε στις 27 Απριλίου, για να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα νερού. Δίνουμε  καθημερινό αγώνα με βλάβες και μετρήσεις ποιότητας νερού.

Αυτά τα οποία βρέθηκαν, υποδεικνύουν το ακατάλληλο της χρήσης του νερού», προσθέτει ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Λαγκαδά Γιώργος Ξενιτίδης σημειώνοντας ωστόσο πως «δεν δημοσιοποιούνται περισσότερες λεπτομέρειες, γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να λύθηκε οριστικά το πρόβλημα με τη διακοπή της υδροδότησης από τη μία γεώτρηση στο Βαγιοχώρι.»

 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Σκορδάς ανακοινώνει την Νέα Ιστοσελίδα του Δήμου Λαγκαδά

H Αντιδημαρχία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Σκορδάς του Δήμου Λαγκαδά ανακοινώνει την επίσημη λειτουργία του νέου διαδικυτιακού τόπου του Δήμου Λαγκαδά, που μπορείτε

Λαγκαδάς: Οι κτηνοτρόφοι ζητούν 10 ευρώ/κιλό τιμή χονδρικής

Το πρώτο από τα τρία καθιερωμένα πλέον παζάρια λίγο πριν το Πάσχα για την τιμή στην οποία θα πουληθούν τα αμνοερίφια πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ κτηνοτρόφων και εμπόρων στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Ακολουθούν άλλα