Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τρίτη 19/03/2024

Τι προσφέρει Η ΔΗΚΕΛ στον Δήμο Λαγκαδά

Τι προσφέρει Η ΔΗΚΕΛ στον Δήμο Λαγκαδά την στιγμή που σταμάτησαν ολες οι εκδηλώσεις και τα πολιτιστικά δρόμενα στον Δήμο Λαγκαδά .

Οταν μπεις στην διαυγεια και διαβάσεις  , εκτος απο μισθούς και να πληρωνουν χρέη δεν υπαρχει αντικείμενο το τελευταια χρονο με εξαίρεση την απευθείας ανάθεση που ειχαμε δημοσιεύσει στο γιο της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου που συζητήθηκε έντονα .

Μια συγχώνευση στον Δήμο θα φέρει σημαντική μείωση δαπανών και γι’ αυτό είναι απαραίτητη στην παρούσα φάση καθώς  υπήρξε και προεκλογική και μετεκλογική  δήλωση του Δημάρχου και σε ερώτηση στο δημοτικό συμβουλιο της αντιπολίτευσης και συγκεκριμένα της Μαρκέλλας Ταυρίδου δήλωσε ο Δήμαρχος οτι θα κλεισει η ΔΗΚΕ Λαγκαδα γιατι το μονο που αποφέρει είναι χρέη στον Δημο Λαγκαδά .

Καμιά ενέργεια απο τοτε μεχρι σήμερα με αποτέλεσμα να πληρωνει για μια ακομα φορα ο Δημότης το μάρμαρο .

Υπάρχει και η περίπτωση που την κρατάμε χωρίς αντικείμενο για να παιρνουν μερικοί μισθούς .

Με τη συγχώνευση αντικαθίσταται το σπάταλο, φθοροποιό και ζημιογόνο πρότυπο λειτουργίας, με ένα νέο που θα βασίζεται στην ορθολογική λειτουργία.

Και που θα διασφαλίζει όλες, μα όλες, τις θέσεις εργασίας.

Νομική υποχρέωση του Δημο Λαγκαδα σαν δημόσιο ρόλο αυτού του τόπου  ή των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου (εφεξής ΝΠΔΔ) προς αποκατάσταση -υπό μορφήν, συνήθως, της χρηματικής αποζημίωσης- των ζημιογόνων συνεπειών που προκαλούν στους διοικουμένους οι παράνομες πράξεις, παραλείψεις και υλικές ενέργειες των οργάνων τους, υπό τις προϋποθέσεις που θέτουν οι διατάξεις των άρθρων 105 και 106.

Κατά καιρούς εχει δηλωθεί δημόσια  απο τον δημαρχο για ζημίες στην επιχειρηση αλλα συνεχίζουν να την κρατούν παραβιάζοντας 2-6 του άρθρου αυτού η Αστική ευθύνη των υπολόγων διέπεται από τις ειδικές διατάξεις. 6. Ειδικές διατάξεις για την προσωπική Αστική ευθύνη των υπαλλήλων έναντι των τρίτων διατηρούνται σε ισχύ.

 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα