Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τρίτη 19/03/2024

Το ελληνικό super market Μασούτης στην Κύπρο

Μια σημαντική και ταυτόχρονα αθόρυβη είσοδο έχει κάνει τα τελευταία χρόνια το ελληνικό super market Μασούτης. Πώς και με ποιο τρόπο μπήκε σε μια νέα αγορά. Με ποια προϊόντα έκανε αισθητή την παρουσία του.

Αθόρυβη είσοδο στην αγορά της Κύπρου έχει κάνει τα τελευταία χρόνια το ελληνικό super market Μασούτης.
Πρόκειται για μια κίνηση που δεν ήταν ευρύτερα γνωστή και αφορά στον Μασούτη, ο οποίος πριν λίγους μήνες κατηφόρισε και στην Αθήνα.
Η εταιρεία από τη βόρεια Ελλάδα έχει προχωρήσει τα τελευταία χρόνια σε μια ακόμη σημαντική κίνηση. Μπήκε στην Κύπρο αναπτύσσοντας μια μεγάλη συνεργασία με τις
κυπριακές Υπεραγορές Mas Supermarkets.
Σε αυτά τα super market μπήκε ο Μασούτης, βάζοντας τα προϊόντα του. Πρόκειται για το γνωστό σήμα ιδιωτικής ετικέτας της Mr. Grand.

Μάλιστα σχεδόν τα μισά από τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, στη συγκεκριμένη αλυσίδα, που είναι ιδιωτικής ετικέτας, προέρχοντα από τον Μασούτη με την επωνυμία Mr. Grand.
Ποια είναι η Υπεραγορές Mas Supermarkets
Τα συγκεκριμένα super market με την ονομασία mas είναι ένας από τους πρώτους σύνδεσμούς υπεραγορών, που δημιουργήθηκαν στη Κύπρο και σήμερα υπάρχουν 40 υπεραγορές mas σε όλο το νησί.
Οι τρεις μάρκες ιδιωτικής ετικέτας
Στις υπεραγορές υπάρχουν τα MAS Best Brand που έχουν τη σφραγίδα των υπεραγορών Mas
Τα προϊόντα με την ονομασία Mr. Grand, τα οποία σύμφωνα με την εταιρεία κέρδισαν αμέσως την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, γεγονός που οφείλεται στην ποιοτική υπεροχή τους σε συνδυασμό με την εξαιρετικά ανταγωνιστική τους τιμή.
Η εταιρεία στηρίζει τους Έλληνες παραγωγούς και τα ελληνικά προϊόντα και έχει μια σειρά προϊόντων με αποκλειστικά ελληνική ταυτότητα και ονομασία προέλευσης. Τα παραδοσιακά προϊόντα «Μασούτης από τον τόπο μας»

ΠΗΓΗ  ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟ 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Λουτρά Λαγκαδά: Τι λέει η αστυνομία για την κλοπή του χρηματοκιβωτίου

Θεσσαλονίκη 19.3.2024: Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπών και υπεξαίρεσης, κατά περίπτωση, από εταιρείες του Δήμου Λαγκαδά και εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών. Πέραν της αστυνόμευσης