Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τετάρτη 24/04/2024

Το «κατηγορώ» του Ερμή Λαγκαδά προς τον Ευθύμη Κοθρά

κατηγορω,Ερμή Λαγκαδά,Κοθρά, Ανακοίνωση,Ευθύμη Κοθρά,

Ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί τον παίκτη του Φίλιππου Βέροιας, Ευθύμη Κοθρά, για προσβλητική συμπεριφορά προς τους συνοδούς και τους παίκτες του Ερμή, εξέδωσε η ομάδα του Λαγκαδά, τονίζοντας πως ο συγκεκριμένος αθλητής, ο οποίος μάλιστα είναι δημότης Λαγκαδά, για πολλοστή φορά δεν επέδειξε σεβασμό στην πόλη που τον φιλοξενεί.

Αναλυτικά:
«Το διοικητικό συμβούλιο του ΜΑΣ ΕΡΜΗ Λαγκαδά, «καταγγέλει» ως απαράδεκτη τη συμπεριφορά του αθλητή του Φίλιππου Βεροίας , Θέμη Κοθρά, ο οποίος στο μεταξύ μας αγώνα, επέδειξε συμπεριφορά προσβλητική και εξυβριστική στους συνοδούς και αθλητές της ομάδας μας.
Το γεγονός αυτό αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς ο ανωτέρω επί πολλά έτη ζει στο Δήμο μας και συγχρωτίζεται στην πόλη μας και παρά ταύτα, όπως και στο παρελθόν έχει κάνει σε παλαιότερους αγώνες , δεν επέδειξε σεβασμό για την πόλη που τον «φιλοξενεί».
Ο ΜΑΣ ΕΡΜΗ είναι η ομάδα του Λαγκαδά ,αυτόν εκπροσωπεί όταν αγωνίζεται και κάθε τέτοια συμπεριφορά στρέφεται ενάντια στο Λαγκαδά και την κοινωνία του. Πράγματι, θα θέλαμε να αποφύγουμε την εν λόγω ανακοίνωση, αλλά η συμπεριφορά αυτή τείνει να γίνει επαναλαμβανόμενη και οφείλουμε να προασπίσουμε αυτό που εκπροσωπούμε, όπως άλλωστε και κάθε άλλο σωματείο στην θέση μας οφείλει να κάνει.
Για το λόγο αυτό οφείλουμε να τονίσουμε, ότι ακόμη και αν ορισμένοι θέλγονται, για προφανείς λόγους, από συμπεριφορές σαν την καταγγελλόμενη, η πλειοψηφία της κοινωνίας της πόλης μας, τις αποκρούει και τις απομονώνει».

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Λαγκαδάς: Οι κτηνοτρόφοι ζητούν 10 ευρώ/κιλό τιμή χονδρικής

Το πρώτο από τα τρία καθιερωμένα πλέον παζάρια λίγο πριν το Πάσχα για την τιμή στην οποία θα πουληθούν τα αμνοερίφια πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ κτηνοτρόφων και εμπόρων στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Ακολουθούν άλλα