Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 28/03/2024

Το Nokia 3310 κυκλοφόρησε όλα τα νέα και οι τιμές

Το Nokia 3310 κυκλοφόρησε όλα τα νέα και οι τιμές .

Μια εκμοντερνισμένη εκδοσή του κλασσικού Nokia 3310, το οποίο έχει μείνει θρυλικό τόσο για την διάρκεια της μπαταρίας του όσο την στιβαρή του κατασκευή και τα μοντέρνα χρώματα με τις προσόψεις καθώς και το διαχρονικό παιχνίδι φιδάκι  .
Το αρχικό Nokia 3310 είχε κάνει την εμφάνιση του το 2000 αντικαθιστωντας το επίσης δημοφιλές για την εποχη του Nokia 3210

                            Nokia 3310

Το αρχικό Nokia 3310 θα κοστίζει στην Ελλάδα 59 ΕΥΡΩ καθώς στο Εbay οι τιμές θα κυμαίνονται από 30 ευρώ μέχρι 70 ευρώ με τα μεταφορικά ,αναλόγως της φορολογίας για την κάθε αγορά, ενδεχομένως η τιμή του τηλεφώνου να ποικίλει. Πολλές όμως αγορές της Ευρώπης έχουν δώσει διαφορετική τιμή από αυτή που ανακοίνωσε η HMD Global πριν μερικούς μήνες .
Το νέο Nokia 3310 παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο Mobile World Congres 2017 και η τιμή του ανέφεραν ότι θα είναι στα 49€ για την Ευρώπη .

Σε δηλώσεις του ο Γενικός Διευθυντής Μάρκετινγκ της HMD Pekka Rantala,  είπε:

«Το παιχνίδι φίδι ήταν το πιο δημοφιλές παιχνίδι στην ιστορία των τηλεφώνων της Nokia, στην πραγματικότητα η πραγματική καταγωγή του mobile gaming μπορούν να αναχθούν σε μια φορητή συσκευή Nokia κυκλοφόρησε το 1997. Μέχρι σήμερα έχει παραμείνει εξαιρετικά δημοφιλής, όχι μόνο επειδή διεξάγει μια ισχυρή αίσθηση της νοσταλγίας, αλλά επειδή αυτή ήταν η πρώτη εμπειρία ποτέ mobile gaming για πολλούς καταναλωτές. Η ευκαιρία να συνεργαστεί με το Facebook, η κοινωνική πλατφόρμα πολυμέσων που διαθέτει μόνος του ορίζεται το κοινωνικό τοπίο των μέσων ενημέρωσης, είναι μια απίστευτη ευκαιρία. Ήμασταν πραγματικά ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε μαζί τους για να φέρουν πίσω το θρυλικό παιχνίδι Φίδι σε μια σύγχρονη μορφή σε ένα παγκόσμιο ακροατήριο. Ελπίζουμε στη νέα μορφή του, ενώνει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και να φέρνει τόσο πολύ χαρά για τους παίκτες όπως έκανε και την πρώτη φορά.»

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η πρώτη συσκευή που λανσάρισε η HMD Global κάτω από το brand Nokia ήταν το Nokia 150, ένα κινητό τηλέφωνο βασικών δυνατοτήτων.
.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή