Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Σάββατο 20/04/2024

Το Run in Lagadas για τρίτη χρονιά κάνει γνωστό τον Λαγκαδά

Run in Lagadas,τρίτη χρονιά,γνωστό,Λαγκαδά,

Το Run in Lagadas – o αγώνας που αγκαλιάστηκε από όλους τους Λαγκαδιανούς φιλοδοξεί για τρίτη χρονιά να κάνει γνωστό τον Λαγκαδά και την ιστορία του προβάλλοντας τις αξίες της άθλησης και του αγωνιστικού αθλητισμού.

Διεξάγεται την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στον Λαγκαδά σε ανάμνηση της διπλής απελευθέρωσης της πόλης του Λαγκαδά (27η Οκτωβρίου 1912 από τον τουρκικό ζυγό και 27η Οκτωβρίου 1944 από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής) και περιλαμβάνει τον αγώνα 10km με την επωνυμία ¨το 10άρι του Λαγκαδά¨ και τον αγώνα 5km οι οποίοι είναι επίσημα πιστοποιημένοι από την IAAF και την AIMS ενώ θα διεξαχθεί και αγώνας 1000m για τα μικρά παιδιά.
Οι αγώνες διοργανώνονται από τον Γυμναστικό Σύλλογο Λαγκαδά σε συνεργασία με τον Δήμο Λαγκαδά και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας  και εγγραφές πραγματοποιούνται μέχρι και την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου.
Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, φέρει ηλεκτρονική χρονομέτρηση και είναι ενταγμένος στο επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα του ΣΕΓΑΣ. Στους αγώνες εκτιμάται ότι θα λάβουν μέρος περισσότεροι από χίλιοι δρομείς κάθε ηλικίας. Οι αγώνες απευθύνονται τόσο σε αθλητές υψηλού επιπέδου όσο κυρίως στους ελεύθερα ασκούμενους δημότες, τους ερασιτέχνες δρομείς και τη μαθητική νεολαία ενώ θα συμμετέχουν και πολλά μέλη συλλόγων δρομέων υγείας. Το 3ο ¨10άρι του Λαγκαδά¨ θα αποτελέσει μια σημαντική δρομική αθλητική εκδήλωση για την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας με συμμετέχοντες αθλητές από όλη την Ελλάδα που εξελίσσεται πλέον σε θεσμό για τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής, προάγοντας την ποιότητα ζωής των δημοτών μέσω της άσκησης και ενισχύοντας την τοπική οικονομία. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αναζητηθούν στην ιστοσελίδα του αγώνα: www.runinlagadas.gr

Τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου και παρουσίαση των χορηγών στο Δημαρχείο Λαγκαδά στις 13:00.

Run in Lagadas 21/10/2018 – Σας περιμένουμε όλους σε μια μεγάλη αθλητική γιορτή για να ζήσουμε τη χαρά της άθλησης και του αγώνα.

Το 10άρι του Λαγκαδά
http://www.runinlagadas.gr – Facebook: RunInLagadas-Το δεκάρι του Λαγκαδά
[email protected] – ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 23940 20841, FAX: 2394 22391

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα