Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τρίτη 19/03/2024

Το Thessbrunch επιστρέφει ανανεωμένο με μια σειρά νέων events

Thessbrunch,επιστρέφει,ανανεωμένο,νέων events,

Το φθινόπωρο είναι εποχή αλλαγών και νέων ξεκινημάτων και από αυτή τη συνήθεια δεν γινόταν να απέχει το ThessBrunch, το «παιδί» της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης που μετά από μια μικρή διακοπή λόγω καλοκαιριού επανέρχεται για να γεμίσει τα Κυριακάτικα μεσημέρια μας.

Ο νέος κύκλος των γαστριμαργικών απολαύσεων που θα λαμβάνει χώρα λίγο μετά το πρωινό και πριν το μεσημεριανό, σαν ένα late breakfast, θα κλείσει με το… κλείσιμο της χρονιάς καθώς ήδη έχουν προγραμματιστεί events για τους δύο μήνες του φθινοπώρου και για το Δεκέμβριο.

Το thessbrunch που γεννήθηκε τον Μάιο του 2017, έχει καταφέρει σε ενάμιση χρόνο να γίνει δημοφιλές στον κόσμο και να προσελκύσει συμμετέχοντες, οι οποίοι αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Οι ιδιοκτήτες, τα στελέχη και οι chef των ξενοδοχείων που συμμετέχουν, ενσωματώνουν καινούργια, πλούσια πιάτα, μοναδικά κρασιά και cocktails, λαχταριστά γλυκά και νέους γευστικούς συνδυασμούς στα εστιατόρια τους που εντυπωσιάζουν όσους συμμετέχουν.

Το πρώτο από τα Thessbrunches θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Colors Urban με διπλό event στις 27 και 28 Οκτωβρίου. Το δεύτερο ραντεβού για Thessbrunch είναι στις 4 Νοεμβρίου στο Mandrino hotel, ακολουθεί στις 11 Νοεμβρίου στο The Met Hotel, στη συνέχεια το επόμενο Thessbrunch έχει προγραμματιστεί για τις 25 Νοεμβρίου στο Ηyatt Regency Thessaloniki, ενώ για τις 2 Δεκεμβρίου έχει προγραμματιστεί ένα ακόμη Thessbrunch στο Bahar Boutique Hotel.

Το πρόγραμμα του Thessbrunch
27 & 28/10: Colors Urban Hotel
04/11: Mandrino Hotel
11/11: Τhe Met Hotel
25/11: Hyatt Regency Thessaloniki Hotel
02/12: Bahar Boutique Hotel

thessbrunch links:
• Site – https://www.thessbrunch.com
• Facebook – https://www.facebook.com/thessbrunchproject/
• Instagram – https://www.instagram.com/thessbrunch/ @thessbrunch
• E-mail – [email protected]

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Λουτρά Λαγκαδά: Τι λέει η αστυνομία για την κλοπή του χρηματοκιβωτίου

Θεσσαλονίκη 19.3.2024: Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπών και υπεξαίρεσης, κατά περίπτωση, από εταιρείες του Δήμου Λαγκαδά και εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών. Εξιχνιάστηκε η υπόθεση