Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Σάββατο 20/04/2024

Τo βράδυ κοιμήθηκα Ελλάδα και το πρωί ξύπνησα στην Τανγκανίκα ….

Του Ιωάννη Γιάννογλου

Τo βράδυ κοιμήθηκα Ελλάδα και το πρωί ξύπνησα στην Τανγκανίκα ….

Tο ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ , η μεγάλη απάτη του Α.Tσιπρα και ο Α.Σαμαρας στην προσπάθεια του να σωθεί πολιτικά  δηλώνει συνεχώς πως η λύση είναι μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας ….

Συνταξιούχοι σε φάση περικοπών και εξαθλίωσης ,με την ανεργία να χτυπά κόκκινο, με μισθούς  σε σημείο να βουλγαροποιηθουν με την κατανάλωση να χτυπά το πάτωμα, .ετοιμαζομαστε να υποδεχτούμε το τρίτο μνημόνιο ….

Τρίτο μνημόνιο τι εστι, για όποιους δεν κατάλαβαν , είναι τα 50 με 60 δις που θα πάρουμε και εάν τα πάρουμε μαζί με το δημόσιο χρέος που πλησίασε το μισό τρις να μην έχουμε καμιά απειροελαχιστη πιθανότητα να στηθεί η χώρα στα πόδια της  ..

Τα περισσότερα χρήματα θα μπαίνουν και θα βγαίνουν απο την Ελλάδα πηγαίνοντας σε δόσεις και δόσεις εξόφληση των δανείων .

Το οτι εκτιμάω το ευρώ περισσότερο από την δραχμή , δεν σημαίνει οτι με την δραχμή δεν θα πηγαίναμε μπροστά με την μεγαλύτερη βιομηχανία τουρισμού που θα γινόταν ποιο ανταγωνιστικη και θα είχαμε περιθώρια ανάκαμψης .

Το χτεσινό φιάσκο της βουλής με όλες τις πτέρυγες να φωνάζουν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ  για μια ακόμα φορά έδειξαν  υποταγή  στους Γερμανούς και βάζοντας τους Ελληνες στους οικονομικούς φούρνους του Νταχάου με Φιλανδικές πατάτες   ….

Μήπως ο  Γιανης Βαρουφακης έδρασε για συμφέροντα άλλων και παρέσυρε την κυβέρνηση μαζί με την Ελλάδα σε μονοπάτια χωρίς τελειωμό ?

Πόσο ακόμα παραμύθι να φάμε από το 2011 μέχρι σήμερα με ούλους τους πολιτικούς να προσπαθούν να σώσουν το τομάρι τους ρίχνοντας τον Ελληνα στον άδειο κάδο με τα σκουπίδια …….

ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ …….

 

 

 

 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα