Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τρίτη 19/03/2024

Υποβάλει αύριο και επίσημα την υποψηφιότητα για δήμαρχος Λαγκαδά

Υποβάλει αύριο,επίσημα,υποψηφιότητα,δήμαρχος,Λαγκαδά,Ιωάννης Ταχματζίδης,Ιωάννη Γιάννογλου,

Του Ιωάννη Γιάννογλου .

Με ιδιαίτερη τιμή ,θα υποβάλει αύριο και επίσημα την υποψηφιότητα για δήμαρχος και μαζί με αυτήν τους υποψηφίους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιωάννης Ταχματζίδης .

Πρόκειται για μια ομάδα ανθρώπων, εργατικών, εγνωσμένου κύρους, με διάθεση προσφοράς στην τοπική μας κοινωνία, με ευαισθησία και αγάπη για τον τόπο τους, από όλο το κοινωνικό, πολιτικό και επαγγελματικό φάσμα.

Είναι ένας συνδυασμός που μέσα από την εμπειρία των μεγαλυτέρων με τη θέρμη και τον ενθουσιασμό των νεωτέρων, ένας συνδυασμός που άνδρες και γυναίκες, νέοι και νέες, ενεργοί και συνειδητοποιημένοι πολίτες, θα συνεργάζονται αρμονικά για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας.

Του τόπου που ζουν και δραστηριοποιούνται οι ίδιοι, του τόπου που μεγαλώνουν τα παιδιά και τα εγγόνια .

Είναι μια δυνατή ομάδα, ένα ψηφοδέλτιο, για  μεγάλα έργα  και  αναπτυξιακής πορείας που θα ξεκινήσει στην πορεία μετά από την  επιτυχημένη θητεία που είχε στην περιφέρεια .

Είναι μια καινούρια αρχή στην οποία  είναι πεπεισμένοι πως οι πολίτες της μεγάλης επαρχίας Λαγκαδά , θα δώσουν με την ψήφο τους, τη δύναμη και την ώθηση για να συνεχίσει όσα μαζί θα ξεκινήσουν από εδώ και πέρα .

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα