Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 18/04/2024

Υποψήφιοι της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης – Ποιοί θα εκλεγούν

Ποιοί είναι οι υποψήφιοι της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης – Ποιοί θα εκλεγούν συμφωνα με το mak press .

 

Εξη με οκτώ βουλευτές αναμένεται να εκλέξει η ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης και οι μνηστήρες είναι:

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ – ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, που θα λάβει τη μία έδρα, χωρίς σταυρό ως πρώην Πρωθυπουργός.

Για τις υπόλοιπες 5-7 θέσεις, θα πρέπει να παλέψουν πολύ, οι υπόλοιποι 19:

ΒΕΝΙΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
ΓΑΛΑΜΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ
ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΓΚΟΛΙΔΑΚΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΙΑΤΡΟΣ
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΝΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΖΙΟΥΤΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΚΟΥΒΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΝΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΥΠΑΛ.ΔΗΜΟΥ
ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ-ΝΙΟΒΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗΤΡΙΑ ΑΕΙ
ΡΑΠΤΗ ΕΛΕΝΗ ΕΠΙΧ/ΤΙΑΣ
ΣΑΠΙΚΑ ΡΟΔΑΝΘΗ-ΣΥΝΘΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ-ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΤΑΧΙΑΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ
ΤΖΑΜΠΑΖΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΠΡΟΠΟ

Βέβαιοι, θεωρούνται μόνο οι Γκιουλέκας, Καλαφάτης, που είναι βουλευτές εδώ και πολλές θητείες, έχουν δεκάδες χιλιάδες προσωπικές μπετόν αρμέ ψήφους κι από κει και πέρα …θα γίνει χαμός.

Στη λίστα βρίσκεται όπως βλέπετε και ο Νίκος Ταχιάος, που έχασε στις δημοτικές εκλογές, έχει την εύνοια του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και ο πολύπειρος Δημήτρης Σταμάτης, ο Δημήτρης Κούβελας που απέκτησε κοινό στα δημοτικά έδρανα, έχει και το “όνομα”, η Άννα Ευθυμίου που έχει σταθερές ψήφους από το χώρο των γυναικών και των νέων, η Έλενα Ράπτη που επίσης έχει πολλές προσωπικές ψήφους από το χώρο των ΜΚΟ (ξαναθυμήθηκε την πολιτική τις τελευταίες ημέρες), ο new entry Δημήτρης Βενιέρης, επώνυμος δημοσιογράφος, που ακούγεται συχνά λόγω της αδερφικής του σχέσης με τον Κυριάκο Βελόπουλο, ο Παναγιώτης Κοκκόρης, ο άνθρωπος “πέντε φορές δεν βγήκα στο παρά τρίχα”, ο δραστήριος γιατρός Διαμαντής Γκολιδάκης, ο ικανότατος δικηγόρος Νίκος Καραγιαννακίδης, η νεαρή δημοσιογράφος Αφροδίτη Λατινοπούλου, η γνωστή και ικανή συνδικαλίστρια με πολλές συμπάθειες στο χώρο των εργαζομένων των ΟΤΑ Βίκυ Νάκου, ο πιο δραστήριος πολιτευτής της ΝΔ με το πιο πολιτικό μενού, Στράτος Σιμόπουλος, που το παλεύει χρόνια, η Κατερίνα Ζιούτα, η Αναστασία Τζαμπαζλή, η γνωστή δημοσιογράφος Σύνθια Σάπικα, ο Δημήτρης Γαλαμάτης που έκανε βουλευτής ξανά, αλλά απείχε από τη ΝΔ, επικρίνοντάς την πολύ συχνά και τέλος η εκ ΠΑΣΟΚ προερχόμενη Νιόβη Παυλίδου, μια πολύ μορφωμένη και ικανή γυναίκα, που όμως χρωματίστηκε σε αυτοδιοικητικές εκλογές ως “ΠΑΣΟΚ”.

Δεν έχουμε προγνωστικά πλην των τριών ήδη βουλευτών (Γκιουλέκας, Καλαφάτης, Ράπτη), που θα επανεκλεγούν με βεβαιότητα, “φοβόμαστε” όμως ότι θα εκλεγεί βουλευτής ο Δημήτρης Βενιέρης, επειδή απλώς “ο κόσμος τον ξέρει”. Ακριβώς όπως έκανε την υπέρβαση ο αδερφός του Κυριάκος Βελόπουλος, που ψηφίστηκε από …όχι ιδιαίτερα φαν της πολιτικής, επειδή κάτι τους έλεγε το όνομά του, ανάμεσα σε αγνώστους. Μπορεί πχ. ο Στράτος Σιμόπουλος να είναι παραγωγικότατος, να έχει τεράστια εμπειρία διοίκησης, όμως …”δεν το ξέρει ο κόσμος”. Αν είχε αθλητική εκπομπή στην tv, κάθε μέρα, θα είχε εκλεγεί…

ΠΗΓΗ 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα