Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 19/04/2024

Φίδια άρχισαν να μπαίνουν σε σπίτια στο Καβαλάρι

Φίδια προκάλεσαν έκπληξη στο κέντρο της κοινότητας Καβαλαρι καθώς κάτοικοι δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν είδαν το φίδι να μπαίνει σε σπίτι, το δεύτερο κρούσμα ήταν στο γήπεδο που εμφανίστηκε .

Το φίδι  δεν  προκάλεσε  φόβο στους ιδιοκτήτες και κράτησαν την ψυχραιμία τους  που το είδαν ξαφνικά μπροστά τους , διότι έχει γίνει συχνό φαινόμενο με τα φίδια το τελευταίο καιρό που βλέπουμε , λόγω τις αυτοφυούς βλάστησης και την ανεπάρκεια του Δήμου να την αντιμετωπίσει .

Γιατί σε άλλους δήμους δεν έχουν τόσο έντονα προβλήματα με την αυτοφυής βλάστηση και έχουμε τόσο έντονο πρόβλημα σε όλο τον Δήμο Λαγκαδά μετατρέποντας τον σε ζούγκλα και τα φίδια σε οικόσιτα .

Η λύση είναι εδώ,  τι έκανε ο Δήμος Ωραιόκαστρο που στις 14-4-2020 λόγω του covid 19 έκανε 20  προσλήψεις για την κάλυψη εποχιακών και παροδικών αναγκών ,  την ίδια ώρα που ο Δήμος μας, έκανε προσλήψεις Ειδικών συμβούλων …..

Προκαλώντας το κοινό αίσθημα ο Δήμος Λαγκαδά προέβη σε Προκήρυξη – Προσλήψεις 5 καθηγητών φυσικής αγωγής κάνοντας Προέδρους και εθελοντές να συνεχίζουν τον αγώνα με τα χόρτα.

ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕ

 

 

 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα