Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τρίτη 19/03/2024

Χ FACTOR: Ακόμα μεγαλύτερη ένταση όσο πλησιάζουμε στον τελικό

x factor live lagkadas
To 6o Live Show τα είχε όλα: δυνατές ερμηνείες, εντυπωσιακά performances, αλλά και ακόμα μία αποχώρηση.

Η Δέσποινα Βανδή, εντυπωσιακή όπως πάντα, άνοιξε την αυλαία του σόου και υποδέχτηκε τους τέσσερις αγαπημένους κριτές του σόου. Χρήστος Μάστορας, Μελίνα Ασλανίδου, Μιχάλης Τσαουσόπουλος και Γιώργος Θεοφάνους πήραν τις θέσεις τους και δήλωσαν έτοιμοι για τη μεγάλη μάχη. Ο Μιχάλης βέβαια «για να πάρει δυνάμεις» για τη μάχη ζήτησε κουραμπιέδες μόνο από τα χεράκια της Δέσποινας, η οποία δεν του χάλασε το χατίρι και δεσμεύτηκε να τους φτιάξει και να τους προσφέρει την επόμενη φορά!

Η θετική διάθεση και τα χαμόγελα συνεχίστηκαν και για ακόμα μία φορά το X FACTOR  έστειλε ένα δυνατό κοινωνικό μήνυμα. Το 6ο Live Show ξεκίνησε με ένα special act στα πλαίσια κοινωνικής ενέργειας της FILA, που διεκδικεί και υποστηρίζει περήφανα την ισότητα και το σεβασμό απέναντι στη διαφορετικότητα.

Με μότο το «Step Loud» η FILA υπογραμμίζει πως δεν έχει σημασία η ηλικία, το χρώμα του δέρματος, τα κιλά που είσαι, σε ποιο Θεό πιστεύεις ή σε ποια χώρα μεγάλωσες, στέλνοντας το μήνυμα πως αν πατάς δυνατά στα πόδια σου μπορείς να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Το special act έκρυβε άλλη μια έκπληξη, καθώς έφερε στη σκηνή αγαπημένους παίκτες που ξεχώρισαν στη σκηνή σε όλη τη διάρκεια του X Factor: Τον Obi, την Χρυστάλλα Καραπίττα, τον Grego, τον Γιώργο Παπαναστασίου και την Κωνσταντίνα Αρέστη. Όλοι τους αγαπημένοι παίχτες που με την θετική τους διάθεσή και το ταλέντο τους ξεχώρισαν!

Μετά από τη δυνατή εμφάνιση των παιδιών για έναν πολύ καλό σκοπό σειρά είχαν οι διαγωνιζόμενοι με την αγωνία τους να είναι στο κόκκινο. Ένας – ένας οι παίκτες ανέβηκαν στη σκηνή και ερμήνευσαν τα κομμάτια που τους είχαν ανατεθεί από τους μέντορές τους.

Ακούστηκαν για ακόμα μια φορά πολύ όμορφα και διαφορετικά μεταξύ τους τραγούδια όπως οι «Μέλισσες» από τους Liak and the Cover , η «Ακατάλληλη Σκηνή» από τον Γιάννη Τεργιάκη, το «(I’ve Had) The Time of My life» από τους AC², το «Against All Odds» από τη Ζωή Μισέλ Μπακίρη, ενώ ο Δημήτρης Παπατσάκωνας ρώτησε τη Μελίνα Ασλανίδου «Are You Gonna Be My Girl» με την Μελίνα να απαντάει «Yes I do»!

Κάποιοι ενθουσίασαν αλλά δεν έλειψαν και κάποιες μικρές παρατηρήσεις που έκαναν οι κριτές στα παιδιά, αφού είμαστε πολύ κοντά πια στον μεγάλο τελικό και τα περιθώρια στενεύουν. Η Δέσποινα, μπαίνοντας για λίγο στη γνώριμή για αυτήν θέση του κριτή, υποστήριξε πως οι σωστές παρατηρήσεις μόνο καλό μπορούν να κάνουν στα παιδιά και ας είναι και αιχμηρές.

 

Ο καταπληκτικός Άρης Μακρής ήταν εκεί ακόμα μία φορά για να υποστηρίξει τα παιδιά, να τους μεταφέρει τη θετική του ενέργεια και να τους εμψυχώσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

 

 

Μετά από τις εμφανίσεις των παιδιών όμως ήρθε η ώρα των αποτελεσμάτων. Το κοινό ψήφισε μέσα από την εφαρμογή του OPEN TV εντελώς δωρεάν, και αποφάσισε να είναι η Ζωή Μισέλ Μπακίρη και ο Γιάννης Τεργιάκης υποψήφιοι για αποχώρηση. Η Ζωή τραγούδησε το «Hurt» της Christina Aguilera και ο Γιάννης το «Κι Έμεινα Εδώ» του Μπάμπη Στόκα.

Και αυτή τη φορά το κοινό αποφάσισε τελικά ποιος θα αποχωρήσει, αφού και χθες η κριτική επιτροπή μοίρασε ισομερώς τις ψήφους της. Γιώργος Θεοφάνους και Μιχάλης Τσαουσόπουλος έδωσαν την θετική τους ψήφο στη Ζωή, ενώ η Μελίνα Ασλανίδου και ο Χρήστος Μάστορας στον Γιάννη.

Το ταξίδι στο X FACTOR για τον εξαιρετικά ταλαντούχο Γιάννη Τεργιάκη έφτασε στο τέλος του, αφού ήταν αυτός που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους του κοινού.

Η αγωνία κορυφώνεται αφού είμαστε ένα βήμα πριν τον τελικό και είναι ενδεικτικό πως βγαίνουν υποψήφιοι και αποχωρούν πολύ αγαπημένοι και ταλαντούχοι παίκτες. Τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα από εδώ και μετά για κριτές και παίκτες αφού όλα θα κρίνονται στις λεπτομέρειες.

x factor live lagkadas

Mετά την αποχώρηση του Γιάννη, οι 7 παίκτες που πήραν το εισιτήριο για το 7ο Live Show είναι:

#TeamMastoras

Αγόρια 16-24

 

Γιάννης  Γρόσης

Δημήτρης Παπατσάκωνας

 

#TeamTsaousopoulos

Κορίτσια 16-24

 

Ζωή-Μισέλ Μπακίρη

 

#TeamAslanidou

Άνω των 25 ετών

 

Κωνσταντίνος Στίνης

 

#TeamTheofanous

Groups

 

Άνω Κάτω

AC²

Liak & The Cover

Κάθε εβδομάδα ο ανταγωνισμός και απαιτήσεις μεγαλώνουν.

Τόσο οι παίκτες όσο και οι coaches καλούνται να ξεπεράσουν τον εαυτό τους στο πιο συναρπαστικό μουσικό σόου παγκοσμίως!

Ποιος θα κερδίσει τη μάχη;

Το X FACTOR έρχεται ακόμα πιο συναρπαστικό την επόμενη Πέμπτη ζωντανά στις 21.00


#XF
ACTORGR
#OPEN
TV

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα