Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τετάρτη 24/04/2024

Ψηφιακή μετάβαση του Δήμου Λαγκαδά δημόσιας και ιδιωτικής τηλεόρασης

Ενημερώνουμε τους δημότες του Δήμου Λαγκαδά ότι, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση 18/2020 ΦΕΚ Β’ 1752, 7/5/2020 και το κοινό χρονοδιάγραμμα της ΕΡΤ και της Digea.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της 19ης Μαρτίου 2021, θα προχωρήσει η μετάβαση στις τελικές, διεθνώς κατοχυρωμένες συχνότητες εκπομπής των τηλεοπτικών σταθμών στις γεωγραφικές περιοχές της Ημαθίας, της Θεσσαλονίκης, του Κιλκίς, της Πέλλας, της Πιερίας και τις Χαλκιδικής.

Η αλλαγή αυτή θα επηρεάσει τους τηλεθεατές στην περιοχή ευθύνης και του Δήμου Λαγκαδά , καθώς θα χαθούν οι τηλεοπτικοί σταθμοί από τις οθόνες και για την επαναφορά τους θα χρειαστεί να προχωρήσουν σε επανασυντονισμό των τηλεοράσεων τους.

Αξίζει όμως να επισημάνουμε ότι στην εν λόγω μετάβαση οι τηλεθεατές δεν χρειάζεται να προβούν σε οποιαδήποτε αγορά νέου εξοπλισμού, ενώ όσοι τηλεθεατές επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους τηλεοπτικούς σταθμούς Εθνικής Εμβέλειας και σε Υψηλή Ευκρίνεια είναι απαραίτητο να διαθέτουν δέκτη High Definition (τηλεόραση ή αποκωδικοποιητή).

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Σκορδάς ανακοινώνει την Νέα Ιστοσελίδα του Δήμου Λαγκαδά

H Αντιδημαρχία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Σκορδάς του Δήμου Λαγκαδά ανακοινώνει την επίσημη λειτουργία του νέου διαδικυτιακού τόπου του Δήμου Λαγκαδά, που μπορείτε

Λαγκαδάς: Οι κτηνοτρόφοι ζητούν 10 ευρώ/κιλό τιμή χονδρικής

Το πρώτο από τα τρία καθιερωμένα πλέον παζάρια λίγο πριν το Πάσχα για την τιμή στην οποία θα πουληθούν τα αμνοερίφια πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ κτηνοτρόφων και εμπόρων στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Ακολουθούν άλλα