Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 18/04/2024

Ωφελούμενα παιδιά στο Δήμο Λαγκαδά 989 με vouncer σε νηπιαγωγεία και ΚΔΑΠ

Ωφελούμενα παιδιά στο Δήμο Λαγκαδά 989 με voucher για νηπιαγωγεία και ΚΔΑΠ σύμφωνα με τους προσωρινούς πίνακες που αναρτήθηκαν στην ΕΕΤΑΑ

Για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων, στους πίνακες αυτούς δεν εμφανίζονται το ονοματεπώνυμο της αιτούσας και των παιδιών.

Αντί αυτών εμφανίζονται οι κωδικοί αριθμοί, που έχουν δοθεί από την ΕΕΤΑΑ.

Οι αιτούσες μπορούν να δουν τους κωδικούς αυτών και των παιδιών τους καθώς και την αναλυτική κατάσταση του φακέλου τους, στην ειδική εφαρμογή, που έχει επίσης αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ.

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ 

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να επικοινωνούν με τους Παιδικούς Σταθμούς και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών της προτίμησής τους για περαιτέρω διευκρινήσεις επί της Πρόσκλησης στα τηλέφωνα:

– Π.Σ. ΛΑΓΥΝΩΝ (2394073867)
– Π.Σ. ΚΟΛΧΙΚΟΥ (2394041098)
– Π.Σ. ΚΑΒΑΛΑΡΙΟΥ (2394052747)
– Π.Σ. ΑΣΣΗΡΟΥ (2394061401)
– Π.Σ. ΚΡΙΘΙΑΣ (2394054581)
– Π.Σ. ΛΑΓΚΑΔΑ (2394022391)
– Π.Σ. ΣΟΧΟΥ (2395022651)
– ΚΔΑΠ ΛΑΓΚΑΔΑ (2394020323 εσωτ. 29)
– ΚΔΑΠ ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙΟΥ (2393031494)
– ΚΔΑΠ «ΠΕΝΤΕ ΒΡΥΣΕΣ» (2394056313)
– ΚΔΑΠ ΑΣΣΗΡΟΥ (2394061401)
– ΚΔΑΠ ΣΟΧΟΥ (2395022651)

καθώς και στο τηλέφωνο της ΥΚΠΑΑΠ 2394020323 
📄Δικαιολογητικά συμμετοχής:

Ακόμα, μπορείτε να αποστείλετε την αίτησα σας μέσω Δήμου με καταβολή τροφείων για τους Παιδικούς Σταθμούς μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση. [email protected]

Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά:

Α) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

Β) Βεβαίωση εργοδότη ότι και οι δύο γονείς είναι εργαζόμενοι και επικυρωμένο φωτοαντίγραφο βιβλιαρίου ενσήμων των γονέων, προκειμένου για εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα .

Γ) Βεβαίωση γιατρού ότι το παιδί έχει κάνει όλα τα απαιτούμενα για την ηλικία του εμβόλια και ότι βεβαιώνει την καλή σωματική και πνευματική υγεία του παιδιού.

Δ) Φωτοτυπία του βιβλιαρίου εμβολίων παιδιού

Ε) Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος τρέχοντος έτους.

ΣΤ) Κάθε άλλο δικαιολογητικό που το Διοικητικό Συμβούλιο θεωρεί απαραίτητο.

Ζ) Για την εγγραφή παιδιών αλλοδαπών γονέων στους Παιδικούς Σταθμούς, εκτός των προηγουμένων δικαιολογητικών, απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η άδεια νόμιμης παραμονής στη χώρα μας, όπως αυτή αποδεικνύεται από τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις.

Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι είναι απαραίτητη η προσκόμιση βεβαίωσης παιδιάτρου, όπου βεβαιώνει την καλή σωματική και πνευματική υγεία του παιδιού και ότι έχει κάνει όλα τα προβλεπόμενα εμβόλια για την ηλικία του, καθώς και φωτοτυπία του βιβλιαρίου εμβολίων του παιδιού, τόσο για τις εγγραφές μέσω Δήμου σε Παιδικούς Σταθμούς, όσο και για τις εγγραφές μέσω ΕΣΠΑ της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. για παιδικούς σταθμούς και Κ.Δ.Α.Π

Είναι απαραίτητη η προσκόμιση βεβαίωσης παιδιάτρου, όπου βεβαιώνει την καλή σωματική και πνευματική υγεία του παιδιού και ότι έχει κάνει όλα τα προβλεπόμενα εμβόλια για την ηλικία του, καθώς και φωτοτυπία της 1ης σελίδας και όλων των εμβολίων του βιβλιαρίου του παιδιού, τόσο για τις εγγραφές μέσω Δήμου σε Παιδικούς Σταθμούς, όσο και για τις εγγραφές μέσω ΕΣΠΑ της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. για Παιδικούς Σταθμούς και Κ.Δ.Α.Π.

Επίσης, η Πρόσκληση της Ε.Ε.Τ.Α.Α. αφορά όχι μόνο στους Παιδικούς Σταθμούς, αλλά και στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) του Δήμου μας με δραστηριότητες όπως εργαστήρια χειροτεχνίας, κοσμήματος, πηλού, γυμναστική, παραδοσιακούς χορούς, μουσική, ενασχόληση με Η/Υ , παραγωγικούς χορούς, μουσική, ενασχόληση με Η/Υ, παιδαγωγικό παιχνίδι, ενασχόληση με επιτραπέζια παιχνίδια και βιβλίο.

Όλες οι κατηγορίες των δομών παρέχουν τις υπηρεσίες τους στις εγκαταστάσεις τους και δεν μπορούν να παρέχουν υπηρεσίες που δεν περιγράφονται από το θεσμικό πλαίσιο της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας τους.

Επίσης, δε δύνανται να εξαργυρώνουν vouchers, σε τρίτους ή να συνεργάζονται, με οποιαδήποτε μορφή με ιδιώτες ή σωματεία που υλοποιούν και αναπτύσσουν δραστηριότητες εκτός των αδειοδοτημένων εγκαταστάσεών τους (ξένες γλώσσες, αθλήματα κ.λπ.) για τα παιδιά των ωφελούμενων που φιλοξενούνται.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα