Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 28/03/2024

Όλα στην φόρα για τον Λαγκαδά όπως δεν τόλμησε κανένας ….

Τoυ Ιωάννη Γιάννογλου .

Σε ενα οδυνηρό πελατειακό σύστημα που οδηγεί το κράτος και δήμους με κινητήρια πιόνια τους δημάρχους και τους συμβούλους τους , κάποιοι προσπαθούν να σωθούν από το σύστημα .

Να μου πεις ποιος να σωθεί από το  ξεκλήρισμα της δημοτικής περιουσίας , όταν σιγώ μουρμουράνε οι επιθεωρητές με τους εισαγγελείς , ότι το άνοιγμα στην ΔΕΥΑ Λαγκαδά  φτάνει τα 4,800,000,00 , ναι καλά διαβάζετε σχεδόν πέντε ολόκληρα μύρια λείπουν από τα ταμεία  , την ίδια ώρα στα Λουτρά να έχει σταματήσει το κοντέρ στα 1,200,000,00 και χώρια τα παζαρέματα για κόσμο και κοσμάκη που έχασε λεφτά κάτω απο την ανοχή μαύρης εργασίας .

Το κοντέρ στο 1,000,000,00 ευρώ , για τις  σχολικές επιτροπές που η πρόταση μας είναι να διαλυθούν και να τις  καρπωθεί ο δήμος ,   γιατί τζάμπα μισθοί στους προέδρους σε ένα θεσμό που δεν προκύπτει να λειτουργήσει ποτέ με τα λεφτά που χρωστάνε …

Συνεχίζει το γαϊτανάκι  με ΥΚΠΑΠ και ΔΗΚΕΛ απο προίκα 500,000,00 ευρώ έκαστος να προσπαθούν να λειτουργησουν κάτω από συνθήκες χρέους  με καθημερινούς ελέγχους από επιθεωρητές και μαυρισμένο παρελθόν .

Είναι  δυνατόν , να ανταποκριθουν σε όλες τις υποχρεώσεις ???

Είναι ώρα να αφήσουμε τα ενοχικά μας σύνδρομα και να πούμε ευθαρσώς την αλήθεια ότι κάποιοι πρέπει να τιμωρηθούν για να εξιλεωθεί αυτή η επαρχία από φαινόμενα λιμοκοντόρων που οδήγησαν με περίσσια αλαζονεία την επαρχία Λαγκαδά στην καταστροφή .

ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ???

Tι είναι αυτό ???

Η παράταξη του πρώην δημάρχου διαλύθηκε σε σημείο να θυμίζει κλειστό λογιστικό γραφείο ……

Ο ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ είναι έξω από τα νερά του σαν ψάρι που σπαρταράει και περιμένει να τελειώσει το οξυγόνο για να σβήσει η κάθε ελπίδα για ζωή ……

Τέλος ο Φιλιππος Γεωργουδακης ο ρομαντικός να δένει με δυο παροιμίες , (ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη)  η να τον βλέπουν σαν (μόναχος σου χόρευε  και όσο θέλεις πήδα) …..

Η αλήθεια τις περισσότερες φορές είναι δύσκολο να υποθει. Και αυτό έχει να κάνει με την περίσταση. Όταν λες την αλήθεια να  σε βγάζει απο μια δύσκολή θέση άλλα πρέπει να υποστείς και τις συνέπειες.

Όταν οι φαντασιώσεις συγκρούονται με την πραγματικότητα η εξέλιξη είναι προφανής αλήθεια με όλες τις συνέπειες που έχουμε υποστει  …..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή