Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 26/04/2024

Φουντώνει η γαλάζια μάχη του σταυρού στη Β’ Θεσσαλονίκης

γαλάζια μάχη,σταυρού,Β’ Θεσσαλονίκης,Δημήτρης Βαρτζόπουλος,Κώστας Ευθυμίου,Γιάννης Καραγιάννης,

Φουντώνει σιγά σιγά η γαλάζια μάχη στην Β’ Θεσσαλονίκης για τις εκλογές . Η προσδοκία της αύξησης του αριθμού των εδρών της ΝΔ στη συγκεκριμένη περιφέρεια έχει προκαλέσει εδώ και καιρό αυξημένο ενδιαφέρον, με αποτέλεσμα οι κινήσεις (παρασκηνιακές και δημόσιες) να έχουν ξεκινήσει ήδη.

Γράφει ο Νίκος Οικονόμου την Μακεδονία

Για παράδειγμα ο Θόδωρος Καράολγου που δείχνει να πατάει γκάζι, ενώ ακόμη εκλογές δεν έχουν προκηρυχθεί. Ο πρώτος σε σταυρούς βουλευτής διοργανώνει την Κυριακή στις 6.30 το απόγευμα στην Πυλαία συνάντηση γυναικών, ενώ την Τρίτη και την Τετάρτη θα δώσει το παρών σε δύο εκδηλώσεις του γραφείου του με θέμα τα αγροτικά σε Βασιλικά και Σοχό,

Κινητικότητα και από τον Σάββα Αναστασιάδη που έχει ξεκινήσει τις μικρές συναντήσεις με ομάδες φίλων του σε διάφορα χωριά, ενώ σε προεκλογικούς ρυθμούς κινούνται και οι υπόλοιποι βασικοί υποψήφιοι, όπως ο Φάνης Παππάς, ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ο Κώστας Ευθυμίου και ο Γιάννης Καραγιάννης, ενώ έντονη κοινοβουλευτική δραστηριότητα επιδεικνύουν και οι βουλευτές Γιώργος Λαζαρίδης (πρώην ΑΝΕΛ ) και Αριστείδης Φωκάς (πρώην Ένωση Κεντρώων), που θα κατέβουν με τη ΝΔ. Οσο για τις γυναίκες μεγάλη κινητικότητα από την Ανατολή Κωνσταντινίδου και την Κατερίνα Ζιούτα, που κατεβαίνει για πρώτη φορά στις εκλογές .

Να θυμίσουμε ότι στην δεύτερη εκλογική περιφέρεια της Θεσσαλονίκης στις δεύτερες εκλογές του 2015 η ΝΔ είχε αναδείξει δύο βουλευτές (Καράογλου και Αναστασιάδης) και είχε συγκεντρώσει ποσοστό 29,5%. Αν το ποσοστό της φτάσει το 33,3% θα κερδίσει μια επιπλέον έδρα.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα