Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 29/03/2024

Συνάντηση δημάρχου Λαγκαδά με τον γενικό διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ

proedros aeriou me dimarxo lagkada live lagadas
Με τον γενικό διευθυντή της εταιρείας φυσικού αερίου ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Λεωνίδα Μπακούρα, συναντήθηκε ο δήμαρχος Λαγκαδά, κ. Ιωάννης Ταχματζίδης.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του δημάρχου Λαγκαδά για τον σχεδιασμό της εταιρείας τόσο ως προς την πόλη του Λαγκαδά όσο και για άλλες κοινότητες του δήμου.
Συζητήθηκε η επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στην πόλη του Λαγκαδά, καθώς και η δημιουργία υποσταθμού στο δρόμο Λαγκαδά-Χρυσαυγής, προκειμένου να καλυφτούν οι εργατικές κατοικίες αλλά και οι ανάγκες της κοινότητας Χρυσαυγής για συνδέσεις με την ΕΔΑΘΕΣΣ.
Παράλληλα, υποβλήθηκε αίτημα από το δήμο Λαγκαδά προς τον κ. Μπακούρα για την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στις κοινότητες Λαγυνών, Καβαλαρίου, Κολχικού και Σοχού.
Ο κ. Ταχματζίδης έθεσε στον γενικό διευθυντή της ΕΔΑΘΕΣΣ και το ζήτημα των ζημιών που έχουν προκληθεί στους δρόμους του Λαγκαδά εξαιτίας των έργων για την δημιουργία του δικτύου φυσικού αερίου, λαμβάνοντας την δέσμευση ότι η εταιρεία θα φροντίσει για την αποκατάστασή τους.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή