Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τρίτη 30/04/2024

Ένας κακός χαμός στο Λαγκαδά λόγω πληρωμών

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης  οι ουρές έχουν σχηματιστεί από όσους θέλουν να εξυπηρετηθούν είτε στα ΑΤΜ, είτε στο εσωτερικό των υποκαταστημάτων, ενώ όσο περνά η ώρα προσέρχονται περισσότεροι πολίτες κυρίως μεγάλης ηλικίας  .

Λόγω της αυξημένης κίνησης  καθώς κατεβαίνουν από όλα μέρη της επαρχίας Λαγκαδά επικρατεί ένας κακός χαμός με την αστυνομία να προσπαθεί να τηρήσει την τάξη σύμφωνα με τον περιοριστικό νόμο .

Πάντως, δεν λείπουν και οι στιγμές έντασης μεταξύ των συγκεντρωμένων, όπως νωρίτερα έξω από το κεντρικό υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας.

Μάλιστα, στο σημείο σταμάτησαν διερχόμενοι αστυνομικοί, οι οποίοι επέβαλαν την τάξη, ενώ ζήτησαν από τους πολίτες να τηρούν τις αποστάσεις που είναι απαραίτητες για την προστασία τους.

Πολλές παραβάσεις έχουν διαπιστωθεί χτες και σήμερα από πολίτες που δεν τηρούν τους νόμους όπως έχουμε πληροφόρηση.

Ανοικτό το ενδεχόμενο επιπλέον περιορισμών στις μετακινήσεις, επιβεβαιώνοντας σχετικές πληροφορίες, άφησε το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας καθώς ο κόσμος δείχνει να μην έχει καταλάβει την κατάσταση .

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

nea stegastra staseis

Δήμος Λαγκαδά: Νέα στέγαστρα στάσεις λεωφορείων του ΟΑΣΘ

Εντός των χρονοδιαγραμμάτων που είχε θέσει το Τμήμα Συγκοινωνιών και Εγκαταστάσεων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Λαγκαδά, ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση των δεκατεσσάρων (14) νέων στεγάστρων σε στάσεις των λεωφορείων