Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Δευτέρα 13/05/2024

Επίδομα παιδιού κλείνει στις 4 Σεπτεμβρίου η πλατφόρμα

Τη Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, θα κλείσει η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων Α21-επίδομα παιδιού, όπως ανακοίνωσαν το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας με τον εποπτευόμενο Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα παραμείνει κλειστή μέχρι και την 28η Σεπτεμβρίου 2023, για να γίνει η επεξεργασία των αιτήσεων και η εκκαθάριση της πληρωμής του τέταρτου διμήνου του έτους.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα άνοιξε για τους δικαιούχους την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023.

Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους έως την καταληκτική ημερομηνία στην πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ (www.idika.gr) ή μέσω του διαδικτυακού τόπου www.opeka.gr, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης του δικαιούχου στο Taxisnet.

Για να ολοκληρωθεί η αίτηση, πρέπει να υποβληθεί οριστικά. Αίτηση που έχει αποθηκευτεί προσωρινά θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Διακοπή ρεύματος σε περιοχές του Λαγκαδά

Διακοπή ρεύματος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαϊου 2024 σε περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Λαγκαδά, λόγω εργασιών από συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ. Σύμφωνα με την ενημέρωση

Ηλεκτρονικές διασταυρώσεις και πρόστιμα για ανασφάλιστα αυτοκίνητα και ΚΤΕΟ

Νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, που αναμένεται να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση, προβλέπει τη διενέργεια συνεχών ηλεκτρονικών διασταυρώσεων για τον εντοπισμό των ανασφάλιστων αυτοκινήτων και όσων